Ultima bucatica gata 95 % ( lipseste ultima figurina din diorama, mai spre finalul pozelor veti intelege :) )A inceput de vreo 3 ani cand am vrut sa fac un 109 G cu motorul la vedere dar pe parcurs au aparut alte probleme si a trebuit sa abandonez proiectul. Anul trecut am m-am apucat de un 109 E3 dupa o poza , mai mult ca o provocare din partea unui prieten si coleg de forum iar G-ul a trecut tot mai la urma.la inceputul anului cand am zarit decalul cu 10 Albastru la 1/32 de la RB am stiut ca voi avea de lucru si m-am apucat de o macheta care era taiata in bucati pentru proiectul vechi si incet incet am progresat , vedeti voi in poze. pana la vopsire a fost OK, stiti voi; lipire ,slefuire, chituire, slefuire , injuraturi si iar chituire , nituri , primer si hai la vopsit, murdarit, de facut toate chichitele ce lipseau si ce cred eu ca mai trebuie, etc...
Asta a iesit, sper sa vorbeasca pozele.
P.S. Incerc sa le pun in ordine cronologica iar daca gresesc ,imi cer scuze.
Joi plec in concediu , in caz ca nu raspund la vreo intrebare , sugestie sau critica va rog sa nu o luati in nume de rau, ma intorc pe 20 a lunii si am sa raspund Pana atunci spor la treaba tuturor!!!!
Aceasta postare a fost editata de mykyb: 04 July 2017 - 01:07 AM