Citeaza
Acu suntem ieuropeni. Gata cu nostalgiile nationaliste.
A, nu e vorba de asta , Bogy . ... Eu chiar sint european " din ala"
, dar fara "ie"... si ... poate imi si cam place
.Dragostea de tara o vad altfel decat prin prisma nationalismului . Nationalismul consider ca are la baza mai degraba temerile , frica , uneori manevrata abil in divese scopuri si nu iubirea .Iubirea fatza de tzara o simt mai mult prin amintirea bunicilor sau a parintilor , senzatia de apartenenta la aceste locuri istoria lor sau comunitate , indiferent de statutul social sau cel politic .
... Din nationalism nu cred ca as putea sa-mi dau viatza pt. tzara , dar as putea sa urasc pana la a ucide uneori ....
Dar din iubire pt .tzara mi-as da viatza la fel cum m-as putea sacrificala la nevoie pt cineva drag , fara sa cer ... nici macar acea nenorocita de onoare pe care trebuia sa o arate Armata Romana , prin reprezentantii sai, printr-un gest minimal la acea comemorare .
Citeaza
Cumparam tot felul de sisteme de aparare - poate nu e rau dar mai bine am face altceva cu banii (habar nu am ce - nisca'i spitale, repunerea cantacuzinoului in functiune, etc). Oricum ceimaibunibaietidepeplaneta au facut din romania un viitor camp de lupta
Bogy , nu pune botul la prostiile astea
,de cele mai multe ori rusesti , ca asta-i stilul . Pe ei ai doare de " grja" altuia . Tu crezi ca cine iti vinde asta vrea spitale si sa-ti fie mai bine , drepturile omului ,dreptate sociala ,emanciparea femeilor etc . ?
Las ca-s bune rachetele alea
Apoi te poti gandi sa construiesti si spitale , ca bani sigur se vor gasi si pt.alea daca se doreste .
Citeaza
Poate ca...totusi...ceva ceva tot se va intampla:
Da ... Longinus ... bine ar fi .
Dar si mai bine ar fi ,zic eu, sa avem si pe ce structura sa le " grefeze" , ca doar ce vorbisem ca se pare ca armatzii i se falfaie de ceea ce reprezinta ( acum si in trecut) .
... Era un cantecel de copii , de mult : " Mamali cu bri cu la ... s-apoi tule-o mai Ioa...!"
Gata , nu mai scriu ca-s inca necajit/ nervos pt. ziua de ieri
Nu zic sa alocam si noi ca maghiarii milioane de euro pentru Trianon 100 si lobby antiromanesc , dar daca tocmai ce or desfintat " centenarul" , chiar nu puteau sa faca si ei o dovada de minima demnitate si onoare si sa puna 2 de garda cateva ore si sa traga un sut la o coroana acolo si sa zica : " Multzam fraierilor ca avem unde ne ragai berea azi ! "
Aceasta postare a fost editata de dany: 12 July 2017 - 07:26 PM