Citeaza
eu tot nu pricep cum naiba a intrat ăla īn unitatea militară, căutīnd morminte ?!!
Povesti de popa adormit! Aia cautau morminte cum cautam eu ziua de ieri!!! Oamenii au venit cu o treaba serioasa, cine naiba stie ce era de vazut acolo, asa, mai de aproape, ca din satelit nu era prea clar!
Citeaza
Ce fel de unitate este asta ? Nu are garduri ?
Ete, na, cum sa nu aiba! Da' ce, is chiar asa de greu de sarit, mai ales ca serviciul de garda/paza e ca si inexistent!
Citeaza
Cum spuneam:cānd naiba am ajuns īn halul ăsta de jos ??!!
Ehe, Longinus tata, si cit loc mai este in jos!!!! Dupa lovitura de stat din '89, rivulutie emanata, de, totul a fost pus la pamint, s-a furat tot ce s-a putut fura. Acum e mai rau pentru ciocoii astia, ca nu prea mai sunt multe de furat, iar hotii, ehe, tot mai multi!
Citeaza
La vremea cătăniei mele, ăia erau ca şi morți şi jur că nu exagerez cu nimic !
Te cred! Cind am facut eu armata, linga un divizion cu rampe de lansare, au fost pusi pe burta, dupa un foc de avertisment, doi "turisti" care cautau ciuperci! Dalea, SS-20! Da intreb si eu, daca un romanas, tot cu un GPS in mina, cautind Casa Alba, era gasit intr-o baza militara americana, tot asa statau tipii la povesti cu el????
Cit despre serviciile de paza...Hai sa fim seriosi, ma mir ca nu le fura careva hainele de pe ei! La IFIN, pentru ca se desfintase paza militara, a fost angajata o firma de paza. Trebuiau sa aiba grija de tot perimetrul, ce includea si depozitul de bare arse si cladirea reactorului. Ei bine, dimineata, cind veneam la laborator, in coltul cladirii reactorului, la adapost de vint, ploaie ori ...razele Lunii, gaseam gramezi de coji de seminte si sticle goale de bere! Adica se cam sinchiseau "cerberii" de serviciul ce-l aveau de facut si de opinia noastra! Si au stat, pe beni frumosi, bine mersi, 3 ani in serviciul, era sa zic, de paza si aparare!