Ford T pickup scara 1:24
Postat 09 July 2017 - 09:02 AM
Am mai spus asta, de ce nu se folosesc facilitatile forumului?? Merge simplu, se cere doar ca imaginea sa nu fie mai mare de 1200 pixeli si/sau 350 kB. http://www.cartula.r...049#entry189049 Este o dimensiune foarte buna pentru pus pe forum, poza e suficient de mare si detaliile sa pot vedea foarte bine.
Pacat de pozle de mai sus, erau niste chestii foarte faine!
Pacat de pozle de mai sus, erau niste chestii foarte faine!
Postat 09 July 2017 - 11:31 AM
Incepand cu 2 iulie, PhotoBucket nu mai permite membrilor sa foloseasca pozelele incarcate pe PB in alte forumuri sau site-uri (prin link-uri). Pentru a avea aceasta posibilitate (3rd party hosting), fiecare membru trebuie sa plateasca o taxa de $399 !!!
Asa ca, adio link-uri! Problema este ca mai pe toate forumurile de modelism de afara, majoritatea pozelor erau de pe PB, iar acum ani de munca au disparut (nu se mai vede nicio poza din istoricul lucrarilor).
Scuze de poluarea topicului.
Poate un administrator muta comentariul la un loc mai potrivit (eventual pe pagina principala, ca anunt).
Asa ca, adio link-uri! Problema este ca mai pe toate forumurile de modelism de afara, majoritatea pozelor erau de pe PB, iar acum ani de munca au disparut (nu se mai vede nicio poza din istoricul lucrarilor).
Scuze de poluarea topicului.
Poate un administrator muta comentariul la un loc mai potrivit (eventual pe pagina principala, ca anunt).