Va vine sa credeti sau nu, astazi Mig-ul 23 implineste 50 ani de la primul zbor...In onoarea acestui superb avion am decis sa incep lucrarile la mai multe kituri.
Deocamdata am un MF si un ML de la KP (fostul RV) si un 23UB de la ArtModel, (o copie tot dupa RV)
Toate trei sunt relativ identice, asa ca voi folosi cam aceleasi aftermarketuri, si am adunat o gramada, Tuburi pitot de la Master, PE-uri de la Eduard, cockpituri si ajutaje de la ResIm, roti de la Armory etc...
Ca si inmatriculari, primele doua vor fi sigur Siriene, si probabil li se va alatura repede si un MLD.
Pentru MF ma gandeam sa iau poza de mai jos ca inspiratie, iar ca armament sa ii pun niste rachete dirijate aer sol KH-23 cu pod-ul de ghidaj aferent:
ML-ul va fi cam asa, cu containere de rachete nedirijate :
MLD-ul , cel mai probabil in varianta aer-aer, 2xR-24 si 2xR-60 :
Pentru UB, inca nu m-am hotarat, probabil ca Libian ceva...
to be continued ...
Pagina 1 din 1
Coltul cu Miguri ... 23 1/72
Postat 13 June 2017 - 09:33 PM
Fain proiect . Sporuri !
Le-am vazut zburand prin 2001 ,la Timisoara , parca atunci si-au luat ramas bun de la inaltimile albastre prin care tunau si de la noi cei ce le admiram .
Nu mai stiu exact , dar cred ca aveau deja camuflajul Lancerurilor , ... sau cel putin unul expus static pe care mi-l aduc aminte bine fiindca un tanar grabit era sa-si sparga capul in profundorul cu marginea ca de cutzit .
Le-am vazut zburand prin 2001 ,la Timisoara , parca atunci si-au luat ramas bun de la inaltimile albastre prin care tunau si de la noi cei ce le admiram .
Nu mai stiu exact , dar cred ca aveau deja camuflajul Lancerurilor , ... sau cel putin unul expus static pe care mi-l aduc aminte bine fiindca un tanar grabit era sa-si sparga capul in profundorul cu marginea ca de cutzit .
Postat 14 June 2017 - 07:23 AM
dany, la 13 June 2017 - 09:33 PM, a spus:
Fain proiect . Sporuri !
Nu aveau schema de pe LanceR. Nu au avut-o niciodată. Cel puțin cît au fost operaționale. Ăla de la sol era 512 cu schema de vopsire „Frutti Fresh”
Arata acest topic
Pagina 1 din 1