Hai, salutare!
Cred ca v-ati cam plictisit de soarecii mei....Asta este, mai trebuie sa suportati inca vreo 9 !
Urmatorul in cronologie este un vanator politist
Ideea ar fi cam asta :
Plec de la aceasta idee, si vad eu unde ajung
Pagina 1 din 1
Jerry 4 - Road Hunter Mouse Politistul vanator
Postat 19 May 2017 - 10:58 AM
Acum ma gandesc de unde ai atatia rozatori: ori ai spart un depozit de calculatoare, ori ai prieteni care renunta la ei in favoarea ta, ori umbli cu "flautul fermecat" prin oras, ori ...
Oricum, nu conteaza de unde ii produci, cred ca poti sa ne mai "plicitisesti" cu inca un soarec... sa vedem ce nazbatie belicoasa mai iese si tura asta.
Oricum, nu conteaza de unde ii produci, cred ca poti sa ne mai "plicitisesti" cu inca un soarec... sa vedem ce nazbatie belicoasa mai iese si tura asta.
Aceasta postare a fost editata de panzerseba: 19 May 2017 - 10:59 AM
Postat 19 May 2017 - 12:35 PM
panzerseba, la 19 May 2017 - 10:58 AM, a spus:
Acum ma gandesc de unde ai atatia rozatori: ori ai spart un depozit de calculatoare, ori ai prieteni care renunta la ei in favoarea ta, ori umbli cu "flautul fermecat" prin oras, ori ...
He,he, am prieteni
Postat 05 February 2018 - 06:53 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1