Moson Show 2018 21 - 22.04.2018
Postat 09 May 2017 - 07:58 PM
Va salut,
La rugamintea organizatorilor concursului de la Moson va comunic data oficiala a concursului de anul viitor .
Concursul va avea loc in noua sala polivalenta a orasului Mosonmagyarovar (ca si in anul acesta) in perioada 21 - 22.04.2018.
Pagina web inca nu este actualizata si probabil va mai dura inca putin timp pina organizatorii vor finaliza planul pentru anul viitor. Am sa va informez aici cind este pagina actualizata, pentru mai multe informatii veti putea arunca o privire pe situl www.mosonshow.hu sectiunea limba romana.
Salutari,
Tibi
La rugamintea organizatorilor concursului de la Moson va comunic data oficiala a concursului de anul viitor .
Concursul va avea loc in noua sala polivalenta a orasului Mosonmagyarovar (ca si in anul acesta) in perioada 21 - 22.04.2018.
Pagina web inca nu este actualizata si probabil va mai dura inca putin timp pina organizatorii vor finaliza planul pentru anul viitor. Am sa va informez aici cind este pagina actualizata, pentru mai multe informatii veti putea arunca o privire pe situl www.mosonshow.hu sectiunea limba romana.
Salutari,
Tibi
Postat 24 April 2018 - 01:02 PM
Uitati un link pe youtube:
https://www.youtube....h?v=6yN7dULZ94k
Multe machete spectaculoase, cu atit mai mare meritul celor ce au cucerit o medalie!
https://www.youtube....h?v=6yN7dULZ94k
Multe machete spectaculoase, cu atit mai mare meritul celor ce au cucerit o medalie!
Postat 24 April 2018 - 06:47 PM
Postat 25 April 2018 - 03:45 PM
Eu nu le pot vedea , cred ca nu-mi suporta compu formatul .
Cand dau sa se deschida imi apare ba o linie pe fond negru , ba fond negru si un punct in mijlocul ecranului .
... Mai sint si doua sagetele pe fond rosu in stanga si dreapta , astfel pot sa ma uit la atat la punctul urmator , cat si pe cel care as mai dori sa-l mai vad odata
Cand dau sa se deschida imi apare ba o linie pe fond negru , ba fond negru si un punct in mijlocul ecranului .
... Mai sint si doua sagetele pe fond rosu in stanga si dreapta , astfel pot sa ma uit la atat la punctul urmator , cat si pe cel care as mai dori sa-l mai vad odata
Postat 25 April 2018 - 07:27 PM
misu, la 24 April 2018 - 06:04 PM, a spus:
Salutam,
Cele doua medalii de argint au fost castigate de Liviu Mariniac si Daniel Tudor.
De asemenea felicitari si celorlalti castigatori si participanti!
A fost o competitie foarte grea...peste 2000 de expozanti!
Cele doua medalii de argint au fost castigate de Liviu Mariniac si Daniel Tudor.
De asemenea felicitari si celorlalti castigatori si participanti!
A fost o competitie foarte grea...peste 2000 de expozanti!
Si iata si pozele celor doua vehicule premiate
Pz.Kpfw IV ausf H 1:72 Revell
VK 1602 Leopard 1:35 Hobby Boss
Voi reveni cu mai multe poze din expozitie cat de curand.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 26 April 2018 - 01:52 PM
Postat 26 April 2018 - 11:24 AM
Mulțam, calde felicitări tuturor participanților noștri, cred că doar experiența participării la un eveniment de această anvergură este suficientă īn sine!
Mă bucur pentru rezultatele obținute de colegii noștri și sper să vedem cāt mai multți participanți romāni la edițiile viitoare.
Nicu
Mă bucur pentru rezultatele obținute de colegii noștri și sper să vedem cāt mai multți participanți romāni la edițiile viitoare.
Nicu