Fain subiect , am sa-l urmaresc cu multa placere cum evolueaza .
Citeaza
şi, eventual, să-i găsesc camionului o încărcătură care să scoată macheta din banal.
Vor fi si personaje ?
As avea si eu o idee . Ma gandeam la un fel de joc , o mica compozitie asezonata . Intr-o parte , spre cabina ar putea sa fie o mica soba ( de captura , sau improvizata , ceva neregulamentar , pe care s-ar putea face un ceai sau o cafea , sau incalzi ceva . Alimentata cu lemn . Lemnul ar putea proveni de la vreun monument sovietic ( pancarte , stea , etc . ,) din acelea cum apareau pe la intrarea in sate , amestecat cu butuci taiati , bucati de ziare ,afise mototolite cu portretul lui Stalin afise de propaganda ruseasca sau germana ( daca erau dupa 43), etc Undeva linaga soba ar mai putea fi o foaie de cort care ar servi drept adapost , poate ceva efecte personale .
Poate deasupra sobei o sfoara cu niste manusi , sosete puse la uscat , sau poate niste cizme , iar pe soba un ibric , sau poate chiar o casca sovietica sau germana in care sa-si faca ceaiul ( cu pliculetze atarnand pe margine ) , apa provenind din zapada topita probabil ...
. Apoi ceva nisip , pietris , ori saci cu sare eventual , pusi pe podea , unii varsati . In acel nisip niste lopeti fie puse alandala fie intr-o anumita ordine , intr-o ordine hazlie pentru a crea o poveste sau pentru a transmite date despre personaje , ori felul in care privesc ei situatia , etc .
Tu cam la ce te-ai gandit ?
Aceasta postare a fost editata de dany: 29 April 2017 - 08:53 AM