Buna! Caut o varianta de inarmare pentru F-16 in care sa gasesc toate bombele ce pot fi acrosate. Am cautat pe mai multe site-uri de modelism romanesti si nu am gasit mai nimic. Poate cineva sa ma ajute? Multumesc!
Pagina 1 din 1
Variante inarmare F-16 1:48
Postat 27 April 2017 - 07:26 PM
E foarte simplu.
Pe marginile aripilor se gasesc de regula o pereche de Aim-9 sau Aim-120. Primii doi piloni vor tine cam todeauna rezervoarele suplimentare, ca si cel din mijloc. Apoi pe urmatorii 2 piloni dinspre interior spre exterior se pot pune bombele specifice misiunii. Pentru atac de precizie vor fi cele din familia JDAM, de exemplu GBU-32. Pentru atacul asupra blindatelor se folosesc bombele cu fragmentare cum ar fi CBU-99 Rockeye, sau pentru o misiune mai simpla se folosesc bombele clasice neghidate cum ar fi MK82/83/84.
Pe marginile aripilor se gasesc de regula o pereche de Aim-9 sau Aim-120. Primii doi piloni vor tine cam todeauna rezervoarele suplimentare, ca si cel din mijloc. Apoi pe urmatorii 2 piloni dinspre interior spre exterior se pot pune bombele specifice misiunii. Pentru atac de precizie vor fi cele din familia JDAM, de exemplu GBU-32. Pentru atacul asupra blindatelor se folosesc bombele cu fragmentare cum ar fi CBU-99 Rockeye, sau pentru o misiune mai simpla se folosesc bombele clasice neghidate cum ar fi MK82/83/84.
Postat 27 April 2017 - 07:58 PM
M-am lamurit cu asta... dar eu am luat un F-16 de la Italeri pe care l-am facut romanesc. Setul are un rezervor suplimentar de fuselaj, doua de plan, doua rachete AIM-7, doua rachete AIM-9 si doua AIM-120. Dar caut un set cu toate bombele, fara avion daca se poate. Stiam ca exista kit cu variante de inarmare separat. Pentru ca vreau sa le pun pe langa macheta... sa se vada toate acrosajele pe care poate sa le aiba un F-16.
Postat 28 April 2017 - 11:50 AM
Hasegawa ofera o serie de kit-uri la 1/48, numai cu munitie, excelent realizate.
https://www.google.r...JcUzR9pUWkuXnM:
https://www.google.r...JcUzR9pUWkuXnM:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1