Polonia 1939 - in lucru
Postat 26 September 2006 - 12:59 PM
Si daca Alex a inceput cu invazia Poloniei eu o sa continui cu ea.Actiunea se defasoara la Varsovia, este total imaginara.In urma unui contraatac polonez cei 3 tunari, impreuna cu tunul lor, un p.a.k. 35/36 au gasit refugiu in curtea unei case si de aici au oprit contraatacul. Figurinele si cu tunul sunt de la tamiya, iar gardul si cu stilpii de la miniart.Baza va fi facuta din chit de rosturi, peste care vreau sa incerc ceva nou si anume sa acopar drumul cu nisip cernut f fin sau cu bicarbonat.
Postat 26 September 2006 - 05:58 PM
Citeaza
E enorm gardul ala.
Laure, incerca, in loc de nisip, cu pamint, dar nu din acela de gradina, ci din cel galben lutos (cind mai vii pe la Bucuresti...serveste-te , dar din cite imi aduc aminte se gaseste si pe dealurile Craiovei) mojarat bine , apoi cernut prin sita fina.
Postat 26 September 2006 - 07:26 PM
Salut,
Ai grija sa nu uiti de trotuar, la un gard asa de ingrijit trebuie sa existe si un trotuar in fata lui.
Vezi poate poti sa ingropi un pic din gard in trotuar si in gradina. :roll: :roll: :roll:
Un pic prea mare gardul, dar in rest excelent realizata. Multe chestii subtile si misto aranjate (pozitia pe rama, tuia, stilpul...) - felicitari.
Si vezi sa nu uiti sa plasezi pe undeva pe acolo "Kalasnikoavele" Fritilor. Ca nimeni nu il lasa prea departe in vremurile alea.
Si e o scapare des intilnita in diorame.
Christian
Ai grija sa nu uiti de trotuar, la un gard asa de ingrijit trebuie sa existe si un trotuar in fata lui.
Vezi poate poti sa ingropi un pic din gard in trotuar si in gradina. :roll: :roll: :roll:
Un pic prea mare gardul, dar in rest excelent realizata. Multe chestii subtile si misto aranjate (pozitia pe rama, tuia, stilpul...) - felicitari.
Si vezi sa nu uiti sa plasezi pe undeva pe acolo "Kalasnikoavele" Fritilor. Ca nimeni nu il lasa prea departe in vremurile alea.
Si e o scapare des intilnita in diorame.
Christian
Aceasta postare a fost editata de curec_christian: 26 September 2006 - 07:29 PM
Postat 27 September 2006 - 09:33 AM
Cica daca folosesti ipsos de modelare (pe sac scria Modelgips Rigips) din asta ordinar din constructii si pui apa putina nu se intareste asa repede, se intareste cand pui apa multa. Eu am vazut ca un zidar asa mi-a facut retusurile prin casa si ipsosul era ca o pasta.