variante hurricane mkIIc revell???
Postat 26 September 2006 - 11:16 AM
Postat 26 September 2006 - 11:30 AM
Postat 26 September 2006 - 11:40 AM
Postat 26 September 2006 - 12:10 PM
Postat 26 September 2006 - 12:40 PM
ca alternativa as putea gasi pe piata un hurricane 1/72, daca se poate mkI? la un pret cam pana in 15$ adica ma rog..pot sa imi caut si singur pe hannants sau luckymodel dar nu stiu ce calitate au, daca ar putea sa imi spuna cineva care a avut personal de a face cu unul...alexpl parca vazusem unul la tine la VS
Aceasta postare a fost editata de MiG: 26 September 2006 - 12:42 PM
Postat 26 September 2006 - 01:47 PM
Vrei sa faci versiunea romaneasca?
Pentru asta, cred ca cel mai bun este kitul Hurricane Mk1 de la Hasegawa. Din pacate a fost scos din productie, si nu se poate lua decat la mana a doua.
O alta varianta este sa cauti asta: http://www.fortunecity.com/meltingpot/port...ri-2b-rev-i.htm
Ca sa il faci "romanesc" iti trebuie sa gasesti tevi de esapament "2nd production batch" (poti modifica piesele din kit) si roti de Spitfire Mk1 cu 5 spitze (roti din astea erau folosite si de Spitfire ) Trebuie sa gasesti o elice deHavilland cu pale inguste si coafa ingusta. Ca modificare, trebuie sa "umpli" si sa pilesti gaurile mitralierelor de langa varfurile aripilor.
Dimensional, asta e perfect
http://www.hannants....h/?FULL=AX02042 dar are detalii foarte slabe si gravura panourilor este in relief. Ai de lucru la el.
Sa te feresti ca de foc de kitul Academy (chiar si gratuit )
Radu
Postat 26 September 2006 - 04:02 PM
MiG, la Sep 26 2006, 10:40 AM, a spus:
Salut,
Ce ai vazut tu la VS este defapt un He 112. Nu cred ca seamana chiar atat de mult. :hammer: Cea mai buna solutie este ce a zis 109 si radub. Dar pentru a fi cat mai aproape de adevar trebuie sa faci rost si de Crucile lui Mihai in varianta complicata si de Mickey Maouse calare pe cal. Astea cred ca sunt cel mai greu de facut. Daca nu tii foarte mult la detalii, si poti sa traiesti cu ele, poti folosi kitul de IIb de la revell sau cel de Mk I de la Airfix. Vezi ca de fapt, airfix are doua kituri de Mk I Unul este cel recomandat de radub, iar altul este doar de Mk I Cand ajung acasa, o sa-ti trimit codul.
Machete Airfix am vazut la Modelfan la "alimentara" sau in magazinul din fata facultatii de drept din Bucuresti
Postat 26 September 2006 - 07:32 PM
radub, la Sep 26 2006, 02:47 PM, a spus:
Vrei sa faci versiunea romaneasca?
Pentru asta, cred ca cel mai bun este kitul Hurricane Mk1 de la Hasegawa. Din pacate a fost scos din productie, si nu se poate lua decat la mana a doua.
Pai, il avea Arhi de vanzare nu demult ?! :-?
<< 1/72 Hasegawa Hawker Hurricane Mk.I - 350.000 lei >>