Pilot japonez din Al Doilea Război Mondial, scara 1/32, producător Ultracast
Postat 30 April 2017 - 11:18 AM
Nicu , arată pur și simplu bestial ! Al doilea este mai īn vīrstă , bag de seamă. Cum l-ai refăcut acum , seamănă mult mai bine a japonez , inițial avea o față mongoloidă stranie...Nu era oricum vina ta , sculptura īn sine nu este extraordinară din acest punct de vedere. Spor să ai , ce faci tu este artă curată .
Numai bine !
Sorin
Numai bine !
Sorin
Postat 12 May 2017 - 06:32 PM
"This the END, my beautiful friend"
Nu, nu-i THE DOORS, este sfârşiul proiectului piloţilor japonezi din Al Doilea Război Mondial. Au decolat amândoi către proprietarul lor de drept, mai departe vom vedea ce va putea posta el.
Din păcate, ultimii paşi au fost tare greoi, din cauza unei conjunctivite care mi-afectează ochii şi m-a forţat la o pauză neprogramată.
Faţa la pilotul tamiyot a mai fost îmbunătăţită, totuşi ochiul stâng mai mergea dres. Am încercat un mic display ad-hoc.
Mulţumesc tuturor pentru comentarii, încurajări, aprecieri sau pentru simplul fapt că v-aţi oprit un pic să vă uitaţi la ei.
Spor la toată lumea!
Nicu
Nu, nu-i THE DOORS, este sfârşiul proiectului piloţilor japonezi din Al Doilea Război Mondial. Au decolat amândoi către proprietarul lor de drept, mai departe vom vedea ce va putea posta el.
Din păcate, ultimii paşi au fost tare greoi, din cauza unei conjunctivite care mi-afectează ochii şi m-a forţat la o pauză neprogramată.
Faţa la pilotul tamiyot a mai fost îmbunătăţită, totuşi ochiul stâng mai mergea dres. Am încercat un mic display ad-hoc.
Mulţumesc tuturor pentru comentarii, încurajări, aprecieri sau pentru simplul fapt că v-aţi oprit un pic să vă uitaţi la ei.
Spor la toată lumea!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 12 May 2017 - 06:33 PM
Postat 05 June 2017 - 02:05 PM
Prima variantă, de departe, Florine, cea mai bună! Ţi-am expus motivele mele mai demult.
Dacă muţi pilotul de la Tamiya un pic mai īn spate, īnspre zona de prindere a aripei de fuzelaj, va da şi mai bine ca aranjare spaţială.
Aşa cum este acum, pilotul de la Ultracast trece puţin cu privirea pe diagonală pe lāngă compatriotul său.
Foarte faină scenă, mulţam pentru provocare.
Nicu
Dacă muţi pilotul de la Tamiya un pic mai īn spate, īnspre zona de prindere a aripei de fuzelaj, va da şi mai bine ca aranjare spaţială.
Aşa cum este acum, pilotul de la Ultracast trece puţin cu privirea pe diagonală pe lāngă compatriotul său.
Foarte faină scenă, mulţam pentru provocare.
Nicu
Postat 08 June 2017 - 07:42 PM
Aici List of ships se spune ca au scufundat in atacuri kamikaze cateva nave .....
Postat 20 June 2017 - 08:54 AM
Cu īntārziere, nişte fotografii pe tema asta:
...luate de aici (poze cu aviaţie japoneză):
http://www.mission4t...ewtopic&t=14431
...luate de aici (poze cu aviaţie japoneză):
http://www.mission4t...ewtopic&t=14431