Pilot japonez din Al Doilea Război Mondial, scara 1/32, producător Ultracast
Postat 10 April 2017 - 01:02 AM
După lupte seculare, după ce am pierdut sabia, dar am primit rapid două bucăţi, graţie amabilităţii şi promptitudinii extraordinare a Theresei Mc Laughin de la Ultracast, producătorul figurinei, am terminat şi această nouă provocare.
Am mai lucrat faţa, cizmele, evident, sabia, ceva lumini pe braţe şi mănuşi. Mai sunt imperfecţiuni, erori, sunt conştient de ele.
Aveţi câteva fotografii mai jos.
Să aveţi o săptămână bună!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 10 April 2017 - 01:24 AM
Postat 11 April 2017 - 09:22 AM
https://vignette2.wi...=20131019034010
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 11 April 2017 - 09:29 AM
Postat 11 April 2017 - 06:43 PM
1-0-9, la 11 April 2017 - 09:22 AM, a spus:
https://vignette2.wi...=20131019034010
Salut Edy!
Mulțam pentru mesaj, Stai liniștit, nu-i vorba de musca în....Îți înțeleg sentimentul pentru că și eu mă uit cu admirație și plăcere la lucrările tale impecabile, chiar dacă nu știu o grămadă de detalii tehnice pe care voi, specialiștii, le mânuiți cu ușurință nativă, în timp ce mie-mi sună a chineză.
Acum, referitor la pilotul meu, de fapt al altcuiva, dar o să te lămurești când va fi momentul ce-i cu tot proiectul.
Am văzut și eu variantele pictate pe care le-ai identificat pe net.
Pentru culori, am preferat să merg pe fotografii de epocă, unele colorizate. Mi-a plăcut mult și boxartul de la bustul produs de Pegaso, poți vedea la începutul topicului ce materiale m-au „inspirat”. Dacă voi avea ocazia, o să-mi placă să pun mâna pe el și să-l fac.
Subiectul piloților kamikaze îmi este unul drag, așa că mi-ar place să-l tratez.
Doar curelele parașutei le-am făcut, nu verde, cum apar în majoritatea fotografiilor, ci un roșiatic închis, cu dungi maro.
Chipul nu are însă ochii albaștri, așa cum greșit ai putea avea impresia.
Zona este foarte subțire, un „șănțuleț” fin, greu de făcut pupile, iris și alte minuni. Am lucrat cu anumite nuanțe de negru.
Este drept, zona ochiului stâng ar trebui remediată ușor și voi face asta, ca și alte retușuri asupra cărora Zeno mi-a atras, cu eleganță, atenția.
Tonurile de pe obraji cred că sunt cele care descumpănesc puțin. Cum îi explicam lui Bogdan (b00gie) ieri, am vrut un portocaliu maro, dar mi-a ieșit un portocaliu cireașă, de aici un anumit ton roșiatic care poate deranja.
Sper că ți-am putut răspunde la nedumeriri.
Calde salutări!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 11 April 2017 - 07:21 PM
Postat 11 April 2017 - 10:06 PM
Referitor la fizionomia fetei ( cred ca acolo bate Edy ) al tau chiar pare japonez . In pozele puse de Edy , parca ar fi un negru si un european .
Repet , dupa fizionomia fetei ...
Postat 24 April 2017 - 08:54 AM
wurger, la 24 April 2017 - 08:49 AM, a spus:
Ce imi place insa e ca cel putin in pozele astea pare mai deschis cu totul la fata.
Imi place si ce ai facut la sticla de la ochelari, cu toate ca nu sunt adeptul genului astuia de rezolvare.
Salut Călin!
Chiar este, am forţat luminile Şi īn realitate se vede foarte bine. Voi fi mai curajos şi de acum īncolo, ştii cum e, pānă prinzi avānt, după aia....
Spor la proiectele personale!
NIcu