Cred că nimic nu este mai enervant pentru noi decāt să nu reuşeşti să mai pui māna pe pensule, aerograf şi să mai ataci cāte ceva.
Am reuşit performanţa asta sublimă īn ultimele trei luni.
Īntrucāt sunt presat să termin urgent un proiect pentru un prieten de a cărui răbdare am abuzat şi-aşa prea mult, am reuşit īn ultimele zile să-mi fac puţin timp pentru weekendul care urmează.
Figurina pe care o atac reprezintă un pilot japonez din timpul celei de-a doua conflagraţii mondiale. Produsă de Ultracast, la scara 1/32, este foarte detaliată, dintr-o răşină de calitate. Capul, cele două braţe, torsul şi sabia se īmbină relativ fără mari probleme. La braţe voi fi nevoit să pun ceva Dissolved Putty de la Mr Hobby.
Am fost "norocos" să dau peste fost o zonă cu probleme īntre picioare (nu vă gāndiţi la prostii , īn partea din spate). Am lucrat atent cu cuţitul de hobby ca să elimin problema şi să creez zonele de tranziţie care nu existau. Regret că nu am fost inspirat să fac nişte fotografii atunci.
Capul a fost desprins şi este īntr-o fază mai avansată de lucru, restul pieselor au fost spălate bine şi vor intra prin procesul cunoscut: primer Vallejo negru, apoi culorile necesare.
Fotografii cu figurina, referinţele pe care le voi utiliza şi stadiul actual al figurinei.
Aici un link către săbiile de rigoare din război.
http://www.collector...word_051316.htm
Să aveţi spor!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 10 March 2017 - 12:28 AM