Expozitie machete Muzeul Aviatiei, Bucuresti
Postat 25 October 2006 - 10:28 AM
bre, de la ciocanelele alea m-am tampit....normal ca spitfire.. ..numai ca din cate imi aduc aminte totusi 'dan melinte' scria pe biletel...Ale lui Razvan Bujor sunt japonezele...na, eu v-am zis sa va recunoasteti pe-aici machetele, eu doar le-am fotografiat..sac!
Iar pe afis scrie 8 noiembrie ca data finala de inchidere a 'targului'.... Pana la urma care-i cea exacta?
Iar pe afis scrie 8 noiembrie ca data finala de inchidere a 'targului'.... Pana la urma care-i cea exacta?
Aceasta postare a fost editata de toni: 25 October 2006 - 10:31 AM
Postat 25 October 2006 - 11:22 AM
toni, la Oct 25 2006, 11:28 AM, a spus:
...Ale lui Razvan Bujor sunt japonezele...na, eu v-am zis sa va recunoasteti pe-aici machetele, eu doar le-am fotografiat..sac!
Deci Razvan avea si el un Spit, si un BF-109 si un Frank.
De la crios stiu de 8 decembrie...
Postat 25 October 2006 - 07:29 PM
Stimati Frati! Tin sa va felicit in cel mai oficial mod cu putinta pentru expozitie. Sincer, nu glumesc.
Sambata m-a intrebat cineva daca am si eu ceva expus. I-am raspuns ca nu, dar nu i-am spus si de ce. Bibilesc la o macheta orice si oricat. Cand vine vorba de vopsit parca nu ma mai simt in largul meu stiind ca nu pot folosi aerograful. Cel putin acum, cat e fiu-meu mic. Toate machetele pe care le am aici si acum sunt ''pensulite''. Nu s-ar fi inaltat la nivelul celor pe care le-am vazut la Muzeul Aviatiei.
Asta e!
Gopo
Sambata m-a intrebat cineva daca am si eu ceva expus. I-am raspuns ca nu, dar nu i-am spus si de ce. Bibilesc la o macheta orice si oricat. Cand vine vorba de vopsit parca nu ma mai simt in largul meu stiind ca nu pot folosi aerograful. Cel putin acum, cat e fiu-meu mic. Toate machetele pe care le am aici si acum sunt ''pensulite''. Nu s-ar fi inaltat la nivelul celor pe care le-am vazut la Muzeul Aviatiei.
Asta e!
Gopo
Postat 25 October 2006 - 10:51 PM
Flyboy, la Oct 25 2006, 09:45 PM, a spus:
Frate daca tie iti place e perfect!!!
Un mai vechi prieten spunea la un moment dat ca modelismul are ceva din framantarea/dorinta Mesterului Manole:"Vom face alta..."
Dar probabil nu stia ce spune. Iar cat "valoreaza" modestia/respectul fata de colegii de breasla/smerenia(vai ce cuvant urat/nepotrivit!) numai colegul Gopo isi poate da seama!
Misu