Expozitie machete Muzeul Aviatiei, Bucuresti
Postat 20 October 2006 - 08:02 AM
Avand in vedere regulamentu' anuntat de fratele Olaf Cel Cumplit, in special punctul 3d:
... va anunt ca ofranda primita de la bunul frate MARHABA, se reporteaza pentru intalnirea viitoare !
Va asigur ca va fi pastrata in conditii optime, cu sfintenie si mare respect !
Citeaza
Consumul apei de gura modelistice de prune este strict interzis, supus oprobiului public si deci va fi reprogramat pentru o intalnire demilitarizata.
... va anunt ca ofranda primita de la bunul frate MARHABA, se reporteaza pentru intalnirea viitoare !
Va asigur ca va fi pastrata in conditii optime, cu sfintenie si mare respect !
Postat 20 October 2006 - 09:13 AM
In concluzie:
Dupa ce amenajam, aranjam, ne supunem, stam locului, tacem malc, in speta respectam regulamente si executam/prestam etc...:
Putem sa ne adunam undeva, care nu are nimic in comun cu Muzeul si Expo sa ardem o bere ??? Si eventual un mic ???
Stiu eu un loc, ii zice LA COCOSATU !!!
Dupa ce amenajam, aranjam, ne supunem, stam locului, tacem malc, in speta respectam regulamente si executam/prestam etc...:
Putem sa ne adunam undeva, care nu are nimic in comun cu Muzeul si Expo sa ardem o bere ??? Si eventual un mic ???
Stiu eu un loc, ii zice LA COCOSATU !!!
Postat 21 October 2006 - 02:59 AM
Băi fraţilor, a mers un ilegalist clujean la Cocoşat şi voi faceţi fitze? Vă avertizez să aveţi parale pentru lautari, că la ăia nu merge cu machete, oricāt ar fi Zetu de Zet şi Wurgeru de Călin. Berea bună, micii şi mai buni, măcar puneţi şi voi o poză, să salivăm şi noi puţin.
P.S. Pt. Flyboy: merci pentru Kubel, s-a rezolvat treaba cu Arhi. Poate o să vezi ceva poze cu el (cu Kubelu') īn tranziţie. Sper să-l termin cāt de repede (de bine). Spor!
P.S. Pt. Flyboy: merci pentru Kubel, s-a rezolvat treaba cu Arhi. Poate o să vezi ceva poze cu el (cu Kubelu') īn tranziţie. Sper să-l termin cāt de repede (de bine). Spor!
Postat 21 October 2006 - 10:28 PM