Expozitie machete Muzeul Aviatiei, Bucuresti
Postat 09 October 2006 - 03:05 PM
Muzeul Aviatiei din Pipera este in Pipera
Se ajunge cu metroul pana la statia.....(logic) Aurel Vlaicu.
Cand iesi la suprafata (metroul fiind sub pamant ) o iei la stanga spre fabrica de mobila Pipera. Pe bulevardul cu tramvaie (nu stiu cum ii zice) o iei la dreapta urmarind sagetile care te indruma spre Mobexpert. La un moment dat se traverseaza peste liniile de tramvai si undeva langa intrarea la Politia judetului Ilfov e un avionel atarnat la intrare si o droaie de caini. Drumul urca in panta pe sub coroanele castanilor seculari.....Etc-etc. La poarta iti cere buletinul.
Se ajunge cu metroul pana la statia.....(logic) Aurel Vlaicu.
Cand iesi la suprafata (metroul fiind sub pamant ) o iei la stanga spre fabrica de mobila Pipera. Pe bulevardul cu tramvaie (nu stiu cum ii zice) o iei la dreapta urmarind sagetile care te indruma spre Mobexpert. La un moment dat se traverseaza peste liniile de tramvai si undeva langa intrarea la Politia judetului Ilfov e un avionel atarnat la intrare si o droaie de caini. Drumul urca in panta pe sub coroanele castanilor seculari.....Etc-etc. La poarta iti cere buletinul.
Postat 09 October 2006 - 09:36 PM
danusmaximus, la Oct 9 2006, 09:09 PM, a spus:
Trebuie sa te sperie gindul ca in viata scurta pe care o avem nu ai sa apuci sa faci toate machetele la care visezi.
Da, exact! Viata este scurta, si nu o sa permit unor bieti catei sa mi-o scurteze mai rau si sa ma pape! O sa vin cu arsenal si o sa dau cu Panzer III-ul peste ei (mai bine zis dau cu Panzer III-ul dupa ei ).
Glumesc, desigur ;nici macar n-ar simti cateva grame de plastic prin blana aia groasa !
Postat 09 October 2006 - 10:22 PM
Ce am citit pana acum ... ma face sa mor de nerabdare !!!!!! ABIA ASTEPT SA INCEAPA EXPO ASTA !!!
Apropo, duminica e deschis ? Si daca da, intre ce ore ?
O sa vin sigur sigur !!! Cu aparatul pregatit (sa fac in jur de ... 5 - 600 de poze + ce o sa mai faca si vara-miu => o multime de poze).
Abia astept sa va cunosc pe toti cei care m-au sfatuit de atatea ori in cele mai dificile momente ! I can't wait !!!!
Bafta
Apropo, duminica e deschis ? Si daca da, intre ce ore ?
O sa vin sigur sigur !!! Cu aparatul pregatit (sa fac in jur de ... 5 - 600 de poze + ce o sa mai faca si vara-miu => o multime de poze).
Abia astept sa va cunosc pe toti cei care m-au sfatuit de atatea ori in cele mai dificile momente ! I can't wait !!!!
Bafta
Postat 13 October 2006 - 05:17 AM
Am primit ieri misiune, de la bunul frate MARHABA din Cluj, sa transmit fratiorilor Bucuresteni un ACCESORIU INTARITOR, cu ocazia intalnirii lunare din octombrie.
Acu'... io nu stiu iegzact ce se gaseste in respectivul recipient, asa ca o sa va citez de pe originala eticheta aflata pe "fiola" :
"APA DE GURA PENTRU MODELISTI"
Care cica este recoltata din: "IZVORUL NR.1 MARAMURES" in "1998"
Respectand normele UE, avem si :
"COMPOZITIE:
BORHOT DE PRUNE DISTILAT DE DOUA ORI LA CAZAN DE ALAMA SI IMBUTELIAT IN BUTOI DE STEJAR "
Mai sunt doua indicatii tehnice si anume: "52 GRADE" si "1,5 L".
Chiar daca se va intampla ca io sa nu fiu prezent la respectiva intalnire, ma voi da peste cap in f'un fel, ca respectivul recipient sa ajunga in siguranta la voi !
Acu'... io nu stiu iegzact ce se gaseste in respectivul recipient, asa ca o sa va citez de pe originala eticheta aflata pe "fiola" :
"APA DE GURA PENTRU MODELISTI"
Care cica este recoltata din: "IZVORUL NR.1 MARAMURES" in "1998"
Respectand normele UE, avem si :
"COMPOZITIE:
BORHOT DE PRUNE DISTILAT DE DOUA ORI LA CAZAN DE ALAMA SI IMBUTELIAT IN BUTOI DE STEJAR "
Mai sunt doua indicatii tehnice si anume: "52 GRADE" si "1,5 L".
Chiar daca se va intampla ca io sa nu fiu prezent la respectiva intalnire, ma voi da peste cap in f'un fel, ca respectivul recipient sa ajunga in siguranta la voi !