Expozitie machete Muzeul Aviatiei, Bucuresti
Postat 14 November 2006 - 07:10 PM
Dupa mai multe amanari, am reusit duminica sa vizitez expozitia de machete deschisa la Muzeul Aviatiei. Am ramas impresionat de ceeea ce am vazut acolo si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, doresc sa VA FELICIT DIN TOT SUFLETUL pe toti cei care expuneti acolo, pentru tot ceea ce ati facut.
De asemenea va doresc MULTA SANATATE, PUTERE DE MUNCA si TOT CEEA CE VA DORITI !
P.S. Desi detin aproape 50 de machete, inclusiv cele din fosta RDG, ma consider un amator sau cred un semi-profesionist in ale machetismului, mi-ar face placere ca intr-o buna zi sa pot participa si eu la asemenea evenimente. Am sa incerc sa le arat mai intai aici pe site si apoi JURIUL sa decida. Va multumesc.
De asemenea va doresc MULTA SANATATE, PUTERE DE MUNCA si TOT CEEA CE VA DORITI !
P.S. Desi detin aproape 50 de machete, inclusiv cele din fosta RDG, ma consider un amator sau cred un semi-profesionist in ale machetismului, mi-ar face placere ca intr-o buna zi sa pot participa si eu la asemenea evenimente. Am sa incerc sa le arat mai intai aici pe site si apoi JURIUL sa decida. Va multumesc.
Postat 04 December 2006 - 08:00 PM
AlexGiuglea, la Dec 4 2006, 07:52 PM, a spus:
:-? Deci :-?
Se apropie data inchiderii expozitiei - 8 decembrie (vineri).
Cum facem?
Mergem chiar vineri sa luam machetele, sau sambata si duminica?
Se apropie data inchiderii expozitiei - 8 decembrie (vineri).
Cum facem?
Mergem chiar vineri sa luam machetele, sau sambata si duminica?
Daca doriti sa ridicati machetele pe data de 8, se poate, pentru ca asa a fost anuntat, dar am propus sa ramana pana pe 16, coincide cu intalnirea lunii