Expozitie machete Muzeul Aviatiei, Bucuresti
Postat 25 September 2006 - 10:04 AM
In luna octombrie, in jurul datei de 25, se doreste organizarea unei expozitii de machete in incinta muzeului aviatiei din Bucuresti, in noul sediu din Pipera.
Expozitia va fi organizata cu ocazia deschiderii oficiale a muzeului, din cate am inteles. Va fi pusa la dispozitie o sala maricica, vitrine asigurate.
Sala e la intrarea unui nou hangar care se amenajeaza, deci va avea un "vad" bun...
Expozitia va dura probabil in jur de o luna.
Mai multe detalii pe masura ce sunt disponibile, momentan cam atat am reusit sa aflu.
Expozitia va fi organizata cu ocazia deschiderii oficiale a muzeului, din cate am inteles. Va fi pusa la dispozitie o sala maricica, vitrine asigurate.
Sala e la intrarea unui nou hangar care se amenajeaza, deci va avea un "vad" bun...
Expozitia va dura probabil in jur de o luna.
Mai multe detalii pe masura ce sunt disponibile, momentan cam atat am reusit sa aflu.
Postat 26 September 2006 - 07:52 AM
Citeaza
FlyBoy, pentru tine minim 10 machete
Anul acesta am fost cam puturos si nu am mare lucru de aratat . Poate, daca imi vin PE-urile, termin barem Do335 pina atunci. :-?
In rest...asteptam detaliile :hammer:
Postat 02 October 2006 - 09:39 PM
Salut,
Daca nu ma omoara cu ceva la serviciu in data respectiva as dori si eu sa ma prezint cu vree-o trei modele.
2 avioane si
1 blindat.
Asta in cazul in care primiti si provincia si acceptati novici ca mine (ar fi prima expozitie la care particip).
Christian
PS - mai este o conditie fara de care sigur nu vin -
SA BEM O BERE IMPREUNA
Daca nu ma omoara cu ceva la serviciu in data respectiva as dori si eu sa ma prezint cu vree-o trei modele.
2 avioane si
1 blindat.
Asta in cazul in care primiti si provincia si acceptati novici ca mine (ar fi prima expozitie la care particip).
Christian
PS - mai este o conditie fara de care sigur nu vin -
SA BEM O BERE IMPREUNA