Pagina 1 din 1
Intilnire 19 feb. 2005
Postat 21 February 2005 - 02:40 PM
Bill, la Feb 21 2005, 11:21 AM, a spus:
Aia e Stella fara alcool? Sper ca nu v-ati turmentat prea tare cu ea 8-) 8-)
Frumoasa atmosfera, iar regret ca am lipsit
Spor,
Bill
Frumoasa atmosfera, iar regret ca am lipsit
Spor,
Bill
Da. Aia e Stela fara alcool. Ce voiai sa fie cu ca sa incepem sa discutam politaica ?
In principiu a ramas regula pentru fiecare a treia sambata din fiecare luna.
Ma bucur ca am reusit sa ajung si eu in timp util.
Atmosfera a fost excelenta si este prima data cand s-a venit si cu cate ceva (avioane, elicoptere, etc.).
Cred ca per total, cu totii am fost 21 (daca nu ma insel).
Si cand ma gandesc ca au lipsit 4 dintre cei care au spus ca incearca sa vina ....
Si tot pentru prima data s-a discutat mult de tot despre machete, realizare, cum si in ce fel.
Rezumat terminat si ....
Bafta!
PS Olaf, fa un studiu aprofundat la cd-urile de la Alguhan. e-books-urile sunt de referinta pentru figurine.
Postat 23 February 2005 - 01:14 PM
Citeaza
Marinaru, bitex (moderatori RHC)
Dar ati uitat sa mentionati si ajutorul de nadejde a lui Marinaru simpatica lui fetita de 5 ani Irina care a pus personalul "Carului cu Bere" la treaba ( sa spele fata de masa udata cu suc de portocale in cinstea primei intalniri a acestui grup de machetisti)
Dan.
Postat 28 February 2005 - 11:30 AM
Daca imi dai adresa de 'imail' ti le trimit. Sa-mi spui cat de mari le vrei. Cele puse pe forum sunt micsorate, ele au cam 396kb una, deci o sa ti le trimit in etape daca le vrei la rezoluti amaxima. Eu am pus aici toate pozele facute de mine dar sa-mi spui daca le vrei pe toate sau sa-mi indici care anume le vrei, ca sunt si vreo doua care arata cam acelasi lucru.
De asemenea daca mai sunt doritori, anuntati-va.
De asemenea daca mai sunt doritori, anuntati-va.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1