Nu cred ca baietii vecinului sa aiba pasiune doar pentru "lucrul nemtesc" cata vreme au furat si Volvo,Toyota sau Nissan (4x4,desigur)..
Faptul ca alegi sa faci vacante la sud de Vama Veche este o optiunea personala,cu multe argumente pro,desigur, insa faptul ca din
parcari pazite,la hoteluri de 4 sau 5 stele (!!!!) unde se presupune ca poti sa dormi linistit, iti dispare masina bine mersi si n-are nimeni nicio raspundere ,ma refer in primul rand la hotelul care te ademeneste cu o "parcare cu paza" (!!)mi se pare o chestie incalificabila.
Apoi mai vine si rata "de succes" cu care autoritatile bulgare gasesc si recupereaza automobilele furate, o rata ce tinde vertiginos spre un zero absolut, ma face sa cred ca , de fapt, pe bulgarii ii doare-n basca despre prejudiciile suferite de turistii romani.Ce-i drept ca nivelul de implicare al "autoritatii" nu difera prea mult nici la noi.
Si ca un soi de "cireasa din varful tortului" mai nou exista informari si despre faptul ca unele masini au disparut impreuna cu actele care se aflau in camera de hotel.
Sigur, se poate spune ca hotii au fost pe o mana(aceasi mana) cu proprietarul, desi nu cred ca cineva se duce in vacanta doar ca sa-si faca automobilul, proaspat achizitionat, disparut.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 28 February 2017 - 11:25 AM