Garajul lui 109 chestii la 1/72
Postat 31 January 2017 - 10:20 PM
S-300 de la o firma chinezeasca, un fel de kit snap. Destul de slab detaliat, dar e suficient de ok, in special comparat cu PST.
Asta mi-a luat , azi, fix 7 ore de montat, scratch-uit cateva piese, vopsit si uzat un pic .
Geamurile, oglinzile, farurile si stergatorul sunt scratch. Vopsit si caluit cu Gunze (cu ce altceva l-as fi putut termina asa repede?)
Postat 01 February 2017 - 08:39 PM
La fel ca la cel precedent, cateva piese scratchuite: faruri, stopuri, stergator, oglinzi si geamurile care in kit lipsesc cu desavarsire.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 01 February 2017 - 08:50 PM
Postat 08 March 2017 - 10:27 PM
Chiar daca am avut o binemeritata pauza de pe forum, nu am stat degeaba.
Luasem un camionas BM-24-12 de la ICM si din nefericire a venit in cutie sigilat, dar cu un alt cadru de piese, de la alt camion.
Cum nu aveam cum sa-l fac corect cu piesele din dotare, m-am decis sa fac un fel de mid-eastern mad max truck , inspirat din realitate, dar nu neaparat real...
Am folosit partea de jos a turelei din cutie si am scratch-uit un sistem de prindere pentru doua containere PRND UB-57-32 luate din cutia de maimute.
L-am vopsit cu gunzele obisnuite, dar cum nu am gasit pigment "praf de nordul Alepului, zona Ramuseh" pe la faimosii producatori latino , am dat tot cu genericele "dust" si "mud" de la Agama.
In fine, here it is , dupa o zi de munca:
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 08 March 2017 - 10:28 PM
Postat 09 March 2017 - 03:02 AM
Citeaza
Nu importa , daca
Citeaza
Mie imi place mult cum l-ai realizat , in special camo-ul .Felicitari !
... Poate niste litere din acelea arabe , pe capote sau portiere sau chiar si un poster din acelea cu ceva lider de-al lor sprijinit sau pus pe bara de protectie l-ar intregi inca si mai mult , creind un centru de interes in plus , ma gandesc , dar e foarte ok si asa .
Postat 09 March 2017 - 10:32 AM
Truth being told, in Siria s-au capturat o gramada de containere Ub-57-32, dar aparent reachetele aferente S5 nu au ajuns pe mana nimanui asa ca nu am vazut nicio poza cu ele folosite de la sol. In Libia insa e alta poveste :
Postat 18 March 2017 - 11:06 PM
Bine , mie imi plac cu precadere cele din WW 2 fiindca le cunosc mai bine , insa si celelalte sint foarte reusite ca si finete in constructie si ca vospsire .
O intrebare : Spune-mi te rog ce folosesti in interiorul aparatorilor pentru a simula mizeria acumulata, adica aceea materialitate mai grosutza depusa pe langa praf ?
Postat 20 March 2017 - 10:43 PM
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 21 March 2017 - 11:26 PM