Salutare,
Vacanta de iarna mi-a permis sa termin acest bust inceput la atelierul de la Valcea. Rezultatul se poate vedea in pozele de mai jos.
Este primul bust la aceasta scara pe care il lucrez. Aceasta scara permite detalii excelente, cu o suprafata de lucru suficient de mare pentru a lucra pe indelete diverse tehnici, dar suficient de mica pentru a putea finaliza lucrarea destul de repede. Consider acest gen de bust un excelent suport de exercitiu. De aceea cu sigurnata vor mai urma si altele pe masa mea de lucru.
Bogdan
CMON link
Pagina 1 din 1
ARABIAN SICILIAN ARCHER - 10TH-13TH CEN. A.D. (1/16, Monreale Production)
Postat 22 January 2017 - 09:00 PM
O versiune foarte reuşită a bustului care a fost subiectul de lucru în cadrul atelierului nostru, de astă vară, de la conacul Bălceştilor din judeţul Vâlcea.
Şi una dintre lucrările tale de care poţi fii mândru, marchează o evoluţie calitativă certă.
Cel mai mult mă bucură faptul că ai fost în formă şi ai putut să-l termini alături de celelălalt proiect de la Pegaso.
Un mare BRAVO!
Nicu
Şi una dintre lucrările tale de care poţi fii mândru, marchează o evoluţie calitativă certă.
Cel mai mult mă bucură faptul că ai fost în formă şi ai putut să-l termini alături de celelălalt proiect de la Pegaso.
Un mare BRAVO!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 22 January 2017 - 09:05 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1