Pz 38t Ausf E - 1:35
#2
Postat 17 January 2017 - 06:00 PM
- becul mic din tanga fata la mancat "carpet moster"-ul.
- culoare manerelor clestelui ... nu erau din lemn si nici nu aveau culoarea lui.
- Chestie peronala : roata aia pe stanga e galbena (monocrom din fabrica)? ca si cele doua canistre? Mi-e nu mi se are probabila din pct de vedere istoric aceata combinatie.
In rest frumos.
Ps: nu mi-ati rapun la mesajul de pe hobby.shop.ro
#3
Postat 17 January 2017 - 07:31 PM
Multumesc pentru observatii, cat traim invatam din greseli (cel putin asa ar fi ideal) :)
1. Pe stanga fata este doar lampa Bosch, nu are alt far.
2. Corect, in realitate sunt un maro foarte inchis, vor fi vopsite pana la final in aceasta nuanta.
3. Da, galetul de pe stanga este dunkelgelb, reprezinta un galet proaspat inlocuit ce era de alta culoare. Iar pentru canistre eu stiu ca erau gri inchis si galben inchis in functie de continut/locul de productie/etc. Daca ai alte informatii ce spun altfel, te rog sa imi spui si mie.
Verifica te rog la Spam sau Junk, eu am raspuns in aceeasi zi la mail.
Multam`!
#6
Postat 18 January 2017 - 12:41 PM
Uite ca *galbenul* de pe canistre mi se pare mai aprins, dar presupun ca e fotografia- cauza.
Sa fi fost in locul tau, as mai *murdari* un pic numarul de bord, sa fie in acelasi grad de chinuire) cu restul masinariei.
#7
Postat 18 January 2017 - 01:00 PM
Dan_Necrofor, la 18 January 2017 - 12:20 PM, a spus:
Probail mai corect e Tristarul, dar si mai greu de asamblat, dar are senile clickable (si fara urma de injectare in mijlocul fiecarei zale) si figurina de comandat. In plus Tristar e singurul cu versiunea B.
Aceasta postare a fost editata de gabrielglodean: 18 January 2017 - 01:01 PM
#8
Postat 18 January 2017 - 04:03 PM
scuze pentru poluarea topicului!
#9
Postat 18 January 2017 - 06:28 PM
Mie cel mai mult imi place acea foaie de cort in camuflaj ( desi paca stiam ca acel tip de camo era preponderent rezervat trupelor SS la inceput , restul avand ca model camuflajul acela cu forme ascutite , dar se poate sa ma insel ... ) Intregeste foarte bine si da o pata de diversitate .
Cum l-ai realizat ?
#10
Postat 19 January 2017 - 09:57 AM
Macheta NU este terminata. Mai am multe de bibilit la ea, as putea zice ca este pe la 60-70% gata.
Dany - Multumesc. Da, subiectul ar fi situat pe frontul de est prin vara 1943. Bagajul l-am facut din - doua lazi din rasina turnate prost, acoperite cu servetel imbibat cu apa sa il mulez si sa ii dau o forma naturala, apoi punctat cu pensula cu sand and gravel glue de la ammo. S-a facut ca piatra :). La fel si celelalte materiale textile. Celelalte lazi si canistrele sunt din diferite kituri de accesorii. Voi mai adauga diferite alte bagaje - marmite, casti, etc.
Alexey - Multam. Ma atrag foarte mult subiectele astea cu improvizatii si reparatii pe front, blindaje suplimentare inventate pe loc, what-if-uri cu modificari ciudate, etc. Si da, nuantele sunt "usor" alterate de editarea fotografiilor. Tu esti cu filtrul galben, eu sunt cu suprasaturarea :))
#11
Postat 19 January 2017 - 10:20 AM
Buss, la 19 January 2017 - 09:57 AM, a spus:
Imi pare rau ca te contrazic dar daca e aceeasi matrita trebuie sa aiba piesele identice nu "aproape identice", aceeasi asezare pe culee, poate sa difere doar plasticul sau culoarea lui si evident instructiunile si cutia. Astea 2 nu au nimic in comun, au alta asezare a pieselor, alti pasi de construire, alt tip de senile, alta foaie de piese PE, alte decaluri.
Mult spor!
#15
Postat 17 April 2017 - 07:48 PM
Un scurt rezumat pentru "August 1941 - On the way to Kiev" :
Kit-ul folosit este Trumpeter Pz 38t Ausf E/F, scara 1:35, figurinele sunt din kit-ul Dragon 6407, baza este jumatate din kit-ul Miniart 36033 Farm Wall.
Kit-ul este destul de simplut, piese putine, imbinare ok. Am intampinat probleme la imbinarea aparatorilor de noroi. Bagajul este compus din lazi Miniart, prelate din servetel si diverse alte accesorii din ramasite. Caramizile le-am facut din ipsos cu un mulaj de la J`s work.
Ce am invatat din proiectul asta :
- pre-shading si pre-lighting cu aerograful la figurine economiseste mult timp si usureaza foarte mult lucrul ulterior cu lumini si umbre ;
- lumini si umbre care sunt aplicate mult mai usor cu Transparator de la Ammo;
- pamant de flori + aracet - solul ideal
- am experimentat cu mai multe chestii pentru construirea curelelor de arma - photo-etch, folie aluminiu, banda mascare. Ofiterul are curea din banda de mascare, caporalul are curea din PE
- multe experimente cu fotografiile, inca nu sunt multumit, dar sunt pe drumul cel bun, cel putin asa consider eu.