Desi mi-am propus sa iau o pauza de la 'short run-uri' (adesea prea mult de munca la ele fata de ce rezultate reusesc sa obtin), m-am trezit prins de acest MirageIIIC israelian... Mai ales de schema de vopsire a acestor variante, care mi-a placut intotdeauna.
Kit-ul folosit a fost R.V.Aircraft 72049, doar ce am gasit in cutie. Desi din cate stiu e un kit relativ nou, cred ca din 2015, am fost neplacut surprins de 'ingineria' rudimentara a acestuia. Ma refer la modul in care se asambleaza partile principale (fuselaj – cabina – aripi). Parca a fost proiectat intentionat sa se asambleze cat mai greu, sa dea de lucru cat mai mult... Au fost necesare chituiri si regravari mai multe decat m-am asteptat, unele chiar enervante. Desi gravura este foarte detaliata, calitatea matritei nu pare a fi de top. Sunt zone in care gravura este neuniforma. Decal-urile sunt de buna calitate insa cateva au erori de printare. Liniile rosii au margine alba, destul de vizibila. Asa le-am lasat; nu mi-am mai batut capu' si cu ele. Ptr. vopsire am folosit acrilice Agama si Revell.
Una peste alta ma bucur totusi ca l-am dus pana la capat, chiar daca nu prea a iesit asa cum mi-am dorit.
Spor si numai bine!
Vasile
Aceasta postare a fost editata de -Vasile-: 14 January 2017 - 11:44 PM