Īn primul rānd, fiind prima postare pe acest an, vă urez tuturor tradiţionalul LA MULŢI ANI! şi vă doresc să aveţi parte de un an mai darnic decāt 2016, care să vă aducă multă sănătate, fericire, linişte sufletească şi numai īmpliniri, alături de toţi cei dragi.
Cum timpul dedicat machetelor īmi este din ce īn ce mai scurt şi tot īncerc să micşorez teancul de cutii adunate, azi am decis să mai renunţ la cāteva chituri, ce-i drept, recent achiziţionate dar pe care le-am descompletat, pentru că am avut nevoie de anumite piese (exclusiv armament) la alte proiecte. E vorba despre:
- Su-39 (Zvezda 7217) - fără UB 32-57, FAB-250 şi APU-60 (pot oferi la schimb o pereche de Kh-31) -25 lei
- Mig-23MF (Bilek 803) - fără armament (R-60 şi R-23) -30 lei
- Mirage 2000D (Italeri 0023) - fără armament (R-550 şi AS-30) -25 lei
- MI-8T (Zvezda 7230) - fără UB 16-57 (aş putea să ofer īn schimb două lansatoare B8-V20) -30 lei
La preţurile specificate se adaugă, după caz, cele pentru transport: 5 lei la plata īn cont, respectiv 14 lei la plata ramburs. Pentru predările personale, dau eu o bere.
Pagina 1 din 1
Chituri incomplete 1/72 Aviaţie
Postat 11 February 2017 - 09:45 AM
Mesaj generat automat
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Produsele au fost vāndute.
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Produsele au fost vāndute.
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Arata acest topic
Pagina 1 din 1