De pe net, ianuarie 2017
Postat 18 January 2017 - 07:22 PM
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 18 January 2017 - 07:24 PM
Postat 18 January 2017 - 10:26 PM
Evident, cati contemplatori atatea opinii si datorita astora din urma, nu desenele noastre apar pe boxart-uri ci ale altora, mai norocosi.
Si ca sa fiu in asentimentul opiniei generale, eu zic ca flacarile de la parlitoarele de porc ar fi trebuit sa fie mai difuze, spre deloc.
Da' poate tocma' ce-si accelera bipedu' masina bimotoare ori astea din urma dadeau rateuri de la benzina romaneasca de proasta calitate, mai stii ?
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 18 January 2017 - 10:28 PM
Postat 18 January 2017 - 11:29 PM
Ce-i drept că trompetele sau pârlitoarele de porc aveau rolul de a face dispărute flăcările, dar nu răceau gazele de eşapament.
În fine ...de gustibus non disputandum, ca să zic aşa.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 18 January 2017 - 11:30 PM
Postat 19 January 2017 - 09:52 AM
Lasind la o parte licentele poetice si ...fizice, pictura de pe cutie este intradevar frumoasa.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 19 January 2017 - 09:56 AM
Postat 19 January 2017 - 10:31 AM
Dragoanele cu plastice mult sub alea rusesti (figurine 1/35) se vand inca pentru ca au acuarele facute de Volstad pe cutie.
E adevarat ca este o umbra aia. Cand a zis Longinus de efectul ala de incalzire a aerului am deschis plin de speranta poza.....Nope.
Faptul ca unghiurile nu sunt chiar exacte la umbre, .... ce pot sa zic, e desen artistic, nu releveu de arhitectura. E aceeasi faza ca in cazul machetelor vechi Airfix care gresite fiind dimensional si proportional, semanau totusi mai bine cu ce scria ca sunt, fata de alea Academy, facute pe pantograf dar care aratau ciudat odata inchise.
Fiind direct interesat de subiect, am vazut cum lucreaza majoritatea pictorilor de soiul asta. Isi prind o macheta inchisa aproximativ corect si grunduita cu gri pe un stativ orientabil si pun pe ea lumina asa cum trebuie sa apara in pictura. Apoi deseneaza si picteaza ce vad.
Pare surprinzator dar umbrele aruncate de diverse obiecte pot diferi si sunt influentate de foarte multi factori in practica. Cel mai corect este sa faci ce vezi si nu ce scrie teoria.
Mie imi place mult imaginea si daca as avea kitul in forma asta, as pastra fata cutiei in colectia in care mai am doar vreo 16 coperti pe care le consider de top. Restul le-am dat unui colectionar de p-aici.
Aceasta postare a fost editata de wurger: 19 January 2017 - 10:33 AM
Postat 19 January 2017 - 11:01 AM
Nu ma indoiesc de faptul ca in cutie sta cumintel un "110" la 1/72 , de toata frumusetea,care asteapta sa fie asamblat, insa nici nu pot sa trec cu vederea ca artistul s-a straduit sa faca o figura misto.Si a facut-o.
Daca am exagerat cu imaginatia... tot asa cam cum se intampla cu criticii care deslusesc aspecte ascunse in opera,la care nici macar artistul nu s-a gandit vreodata...asa o fi, sau cum se spune "ata ete"
P.S. si eu am kituri scumpe, care nu pun nicio indoiala asupra corectitudinii,etc,dar care vin ambalate in cutii banale. De obicei sunt kituri din rasina care nu beneficiaza de vreun box art elaborat,sau pur si simplu nu au un box art defel.
Cam tot asa, am kituri pe care le-am achizitionat sub emotia unui desen/picturi de pe cutie.
Postat 20 January 2017 - 04:31 PM
Postat 20 January 2017 - 05:21 PM
E de subliniat totuşi că a trimis vreo 80 de izmenoşi direct în vitrina lu' nea Allah, altfel proprietarii "spiritului" se făceau de cacaolu drajèe. Unde mai pui că putea să se şi prăbuşescă unul dintre ele, caz în care s-ar fi simțit mare deranj taman acum, la masa împărătească.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 20 January 2017 - 05:24 PM
Postat 21 January 2017 - 01:43 AM
Citeaza
Mie imi place forma lui ...
Citeaza
Ma gandeam la o chestie , ca tot veni vorba de costuri .
Stie cineva cam la cat s-ar fi ridicat costul "aventurii " Kuznetsovului +flotila de sprijin +misiunile avionelor si cat sa realizat ( eficienta) per cost , raportata la economia lor ?
...... .... Intreb asta fiindca de costurile americanilor pot sa aflu mai lesne .
Postat 21 January 2017 - 02:01 PM
https://youtu.be/kceh08Ku3wY
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 21 January 2017 - 02:03 PM
Postat 23 January 2017 - 11:23 PM
AdiP, la 23 January 2017 - 10:20 PM, a spus:
Pe cine recunosti ?
23.08.1981.jpg
Dumnezeu să-l ierte, pe nea Barbu, maestru emerit al sportului - mă refer la modelism.
Pe omul ăsta îl consideram atunci un fel de zeu. Când intram în club, nimic din ce mă supăra sau întrista, nu intra cu mine.
Astăzi nici măcar clădirea nu mai există. Când îmi plimb câinele prin parc, mă apropi şi privesc liniile fundației. Îmi amintesc fiecare încăpere, rafturile şi dulapurile cu materiale, diplomele, revistele...Betonul se mai vede încă, prin iarbă.Atât a mai rămas din perioada aceea. Atât şi amintirile.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 23 January 2017 - 11:27 PM