Pagina 1 din 1
"Aboriginal", Black Army Models, bust, scara 1/9
Postat 31 December 2016 - 06:24 AM
Salutare tuturor!
Īntrucāt am fixat baronul anglo normand şi pilotul britanic de bazele lor, īnainte ultimelor retuşuri, am zis să mai mă joc cu ceva.
Un nou proiect īn răşină, exclent sculptat de Olivier Bouchet, boxartul semnat de Balasz Schuller. Firma producătoare: Black Army Models, din Ungaria, mai cunoscuţi pentru bazele de lemn pe care le comercializează.
Mai jos cāteva fotografii cu stadiul la care am ajuns:
Vă urez tuturor Un Nou An 2017 cāt mai bun, mai bogat īn lucruri frumoase decāt cel care ne părăseşte acum.
Īntrucāt am fixat baronul anglo normand şi pilotul britanic de bazele lor, īnainte ultimelor retuşuri, am zis să mai mă joc cu ceva.
Un nou proiect īn răşină, exclent sculptat de Olivier Bouchet, boxartul semnat de Balasz Schuller. Firma producătoare: Black Army Models, din Ungaria, mai cunoscuţi pentru bazele de lemn pe care le comercializează.
Mai jos cāteva fotografii cu stadiul la care am ajuns:
Vă urez tuturor Un Nou An 2017 cāt mai bun, mai bogat īn lucruri frumoase decāt cel care ne părăseşte acum.
Postat 13 January 2017 - 12:40 PM
Nu ma nemultumeste. Hai sa zicem ca e parca putin comprimat lateral. Dar de la asta la o sculptura excelenta mai sunt cateva trepte. Cum sa le mai zici atunci unor sculpturi cum sunt unele facute de rusi sau chiar ale lui Paul Deheleanu.
Ziceam deci ca sunt multe mult mai impresionante, cel putin dupa gustul meu.
Ziceam deci ca sunt multe mult mai impresionante, cel putin dupa gustul meu.
Postat 15 January 2017 - 03:57 PM
Mersi Mişule! Este în baza mea de referinţe, dar nu acolo am vrut să ajung. Aborigenul din a patra fotografie este cel care mi-a plăcut mai mult.
Dacă tot ai deschis subiectul, o să mai completez cu câte ceva, găsit pe net.
Asta ca să înţelegi spre ce mă-ndrept acum.
Spor la proiectele personale!
Nicu
Dacă tot ai deschis subiectul, o să mai completez cu câte ceva, găsit pe net.
Asta ca să înţelegi spre ce mă-ndrept acum.
Spor la proiectele personale!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 15 January 2017 - 04:01 PM
- ← Pilot britanic, Frontul de Vest, FeR Miniatures
- Figurine
- CELTIC WARRIOR OF HALLSTAT PERIOD - 6TH CEN. (54mm, Pegaso Models) →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1