A-10A 1/32 Trumpeter Detalii de constrctie
Postat 20 September 2006 - 03:35 AM
Dupa vopsire au urmat etapele oarecum standard:
-weathering cu praf de creta (in special neagra si maro inchis)
-acoperire cu glossy acryl
-aplicarea de decal-uri cu MicroSet si SupeerSol (daca e nevoie)
-reacoperire cu glossy acryl pentru uniformizarea suprafetei si imbatrinire (weathering) cu vopsea de tip Raw Umber dizolvata in Laquer Thinner.
-acoperire cu Dullcote (mat) de la ModelMaster (1260). Aici am aplicat o tehnica noua. Este stiut ca daca se aplica mai multe straturi de Dullcote, suprafata rezultata nu mai e uniforma. Am sprayat suficient de serios intreg modelul (o singura data), dupa care l-am pus in fata unui ventilator. Rezultatul a fost chiar foarte bun.
-weathering cu praf de creta (in special neagra si maro inchis)
-acoperire cu glossy acryl
-aplicarea de decal-uri cu MicroSet si SupeerSol (daca e nevoie)
-reacoperire cu glossy acryl pentru uniformizarea suprafetei si imbatrinire (weathering) cu vopsea de tip Raw Umber dizolvata in Laquer Thinner.
-acoperire cu Dullcote (mat) de la ModelMaster (1260). Aici am aplicat o tehnica noua. Este stiut ca daca se aplica mai multe straturi de Dullcote, suprafata rezultata nu mai e uniforma. Am sprayat suficient de serios intreg modelul (o singura data), dupa care l-am pus in fata unui ventilator. Rezultatul a fost chiar foarte bun.
Aceasta postare a fost editata de ict: 20 September 2006 - 03:59 AM
Postat 20 September 2006 - 03:39 AM
A-10 prezentat este un avion din perioada de dupa primul razboi din golf. Are tot felul de imbunatatiri toate grupate sub denumirea de LASTE. Constau din mai multe antene, precum si asa numitele linii de formatie (fisiile galbene reflectorizante). Pentru aceasta am folosit kitul de detalii exterioare de la Cutting Edge 32061.
Aceasta postare a fost editata de ict: 20 September 2006 - 04:04 AM