Aceasta postare a fost editata de ict: 19 September 2006 - 04:38 AM
A-10A 1/32 Trumpeter Detalii de constrctie
Postat 19 September 2006 - 04:27 AM
Am detaliat cabina cit am putut de mult. Am folosit setul de la Cutting Edge 320657. Are mari probleme de "fitare", panoul cu instrumentele de bord fiind cu 2mm mai scurt decit trebuie. L-am rezolvat pina la urma. Se pare ca toti cei care l-au folosit, s-au plins de exact acelasi defect. Iata si citeva imagini:
Aceasta postare a fost editata de ict: 19 September 2006 - 04:38 AM
Postat 19 September 2006 - 09:37 PM
"Pe bune" si fara ironie si fara faza cu vopseaua ciupita, despre "tabla de pe casa" .....
Aceasta postare a fost editata de alexie: 19 September 2006 - 09:38 PM
Postat 20 September 2006 - 03:14 AM
Z-mare, grek, radian, Kamob, alexie, wurger si serj,
Va multumesc tare mult pentru aprecierile vostre.
Dupa asamblarea avionului am trecut la vopsire. Un lucru pe care nu l-am anticipat: este un model extrem de mare. L-am vopsit in trei sedinte a 4-5 ore fiecare. Mi s-a terminat si tubul cu CO2 in plina sedinta de vopsit drept care a trebuit sa recurg la revitalizarea compresorului.
Mai intii l-am "dat" cu Gray Primer de la ModelMaster (28137). Culoarea mi s-a parut potrivita fiind putin mai inchisa decit gri-ul folosit pentru schema de culoare finala.
Va multumesc tare mult pentru aprecierile vostre.
Dupa asamblarea avionului am trecut la vopsire. Un lucru pe care nu l-am anticipat: este un model extrem de mare. L-am vopsit in trei sedinte a 4-5 ore fiecare. Mi s-a terminat si tubul cu CO2 in plina sedinta de vopsit drept care a trebuit sa recurg la revitalizarea compresorului.
Mai intii l-am "dat" cu Gray Primer de la ModelMaster (28137). Culoarea mi s-a parut potrivita fiind putin mai inchisa decit gri-ul folosit pentru schema de culoare finala.
Aceasta postare a fost editata de ict: 20 September 2006 - 03:14 AM