Pagina 1 din 1
Vinzare machete aero Lichidare stoc
Postat 28 September 2016 - 09:33 AM
Multumesc tuturor celor care si-au exprimat interesul pentru aceasta vinzare. In acest moment mai sunt disponibile:
Revell-Lightning F5 si Academy-F8J Crusader (asta e chiar un kit dragutz, considerat cea mai buna intruchipare de Crusader)..
Rezervarile facute sunt valide pina vineri; daca cineva se razgindeste, kiturile revin la vinzare.
O zi buna,
Mihai
Revell-Lightning F5 si Academy-F8J Crusader (asta e chiar un kit dragutz, considerat cea mai buna intruchipare de Crusader)..
Rezervarile facute sunt valide pina vineri; daca cineva se razgindeste, kiturile revin la vinzare.
O zi buna,
Mihai
Postat 30 September 2016 - 02:08 PM
Salutare
Iau eu Academy-F8J Crusader daca ma ajuta cineva din Bucuresti cu posta.
Mi-l poti tine putin pana ma interesez cine ma poate ajuta ?
PS: daca revine Hasegawa F-14A la vanzare si are engraved panel lines, il doresc si pe acela.
Mersi,
Vlad
PS: daca revine Hasegawa F-14A la vanzare si are engraved panel lines, il doresc si pe acela.
Mersi,
Vlad
Aceasta postare a fost editata de Beriba: 30 September 2016 - 02:27 PM
Postat 30 September 2016 - 03:28 PM
Beriba, la 30 September 2016 - 02:08 PM, a spus:
Salutare
Mersi,
Vlad
Mersi,
Vlad
OK Vlad, Crusader te asteapta sa-i oferi o noua casa. F14 era in pozitiv si a plecat. Daca iti plac avioanele cu geometrie variabila mai am la 1/72 un Mig-23 Academy 12445- 30 RON ( matrita in negativ, frumos turnat).
Vorbim...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1