De pe net, septembrie 2016
Postat 23 September 2016 - 04:45 PM
Multumim, MR-JW.
De multe ori, cand am mai avut ocazia sa calc prin locuri din-astea, m-am intrebat cum or fi aratat ele pe atunci. Iata ca unele, din fericire, nu s-au schimbat deloc. E vorba aici si de interesul / bunul-simt / respectul unora in a prezerva siturile respective. Bravo lor!
De multe ori, cand am mai avut ocazia sa calc prin locuri din-astea, m-am intrebat cum or fi aratat ele pe atunci. Iata ca unele, din fericire, nu s-au schimbat deloc. E vorba aici si de interesul / bunul-simt / respectul unora in a prezerva siturile respective. Bravo lor!
Postat 24 September 2016 - 08:19 PM
Acesta este răspunsul meu, adresat unui ins, care a îndrăznit să se compare cu ei.
Este singurul răspuns decent pe care îl găsesc, şi asta doar din respectul pe care li-l port, lor şi tricolorului. Desigur, acel ins nu intră în discuție.
Totuşi o întrebare pentru un anume senator:
- aveți idee ce se află în sicriele de plumb,din imagine, domnule D.B.?
Ați văzut vreodată cum arată un om "înjumătățit" ?
Îndrăzniți să spuneți în continuare că e mai periculos să fi politician, decât să lupți undeva, în țări îndepărtate ? Eu totuşi vă salut,cu gradul meu de centurion, dar nu cu respect.
Este singurul răspuns decent pe care îl găsesc, şi asta doar din respectul pe care li-l port, lor şi tricolorului. Desigur, acel ins nu intră în discuție.
Totuşi o întrebare pentru un anume senator:
- aveți idee ce se află în sicriele de plumb,din imagine, domnule D.B.?
Ați văzut vreodată cum arată un om "înjumătățit" ?
Îndrăzniți să spuneți în continuare că e mai periculos să fi politician, decât să lupți undeva, în țări îndepărtate ? Eu totuşi vă salut,cu gradul meu de centurion, dar nu cu respect.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 24 September 2016 - 08:24 PM
Postat 25 September 2016 - 08:06 AM
Longinus, nesimtirea lor e intrecuta doar de lacomia de care dau dovada. Talpa de pe obrazul si burdihanul lor nesimtit, e mai tare si mai impenetrabila la omenie deci bunkerele antiatomice. Numic nu-i atinge. Si asta datorita noua, celor care ii votam, ca fraierii, crezind in promusiunile lor desarte.
Un cretin care a crezut ca-si de importanta pe net, fara sa gindeasca nici cinci secunde.
Un cretin care a crezut ca-si de importanta pe net, fara sa gindeasca nici cinci secunde.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 25 September 2016 - 08:07 AM
Postat 29 September 2016 - 11:18 AM
Postat 29 September 2016 - 05:31 PM
Postat 30 September 2016 - 02:22 PM
Pentru iubitorii de trenuleţe, un newsletter de la MODEL RAILROADER MAGAZINE:
http://links.mkt746....TU2S0&mt=1&rt=0
http://links.mkt746....TU2S0&mt=1&rt=0