Kitul e foarte prost gandit, mi se pare ca fabricantii si-au batut joc de bietul consumator. Un exemplu simplu ar fi ca majoritatea pieselor care au fatza-spate (push-rodurile cilidrilor, actuatoarele flapsurilor-eleroanelor) au pinii de injectie pe partea vizibila, cind nu era absolut niciun impediment sa le pozitioneze invers pe rame. Asa nu pare mult...dar cind ai 12 balamale si 28 de betze de debavurat si curatat...ti se cam face scirba si incepi sa pui la indoiala competenta designerilor matritzei...
In fine...l-am facut un soi de out of the box, cu mici detalieri pe la cockpit si motor si o nituire generala.
Vopsirea cu gunze rlm 76 si rlm 83 , cu galben rlm 04 , facuta cu "black basing".
Decalurile, dupa cu s-a mai scris pe aici (Florin parca observase primul), au un galben penibil, lemon, asa ca a trebuit sa maschez si sa revopsesc galbenul crucilor, peste decalurile odata aplicate.
Kitul. odata terminat, este monumental...n-am mai facut unul la scara asta, si cred ca tratat cum ar trebui, ar putea iesi ceva absolut deosebit.
Nu a fost cazul meu , eu nu am insistat cu detalieri si corectii.
Din pacate, una din chestiile absolut dubioase la el e trenul de aterizare, care pare a fi fost facut prea lung (desi verinul nu e foarte extins), astfel incat odata lipit, nu se potriveste cu capacele sale...pentru mine a fost tarzaiu, am observat asta cind lipeam capacele, jambele fiind de mult lipite de aripa...
Palele elicei nu intra cum trebuie in caserola, puse "ca din cutie" ies prea mult in afara, asa ca trebuie ajustate.
Aici, comparat cu Nina la 72...oh boy...
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 15 August 2016 - 10:23 PM