Nimeni n-o mai zis nimic asa ca, desi am mai lucrat in rastimpul asta, l-am terminat(si "el" pe mine). Dar, sa nu ne grabim...
Continuand, am lipit aripa de fuselaj(multumesc pentru sugestii), am mascat grosier cu banda transparenta, am chituit cu Plasto de la Revell(desi, mai tarziu, mi-am dat seama ca putty de la Vallejo e mai permisiv cu incepatorii ca mine, am pilit/smirgheluit pana cand am considerat ca e suficient. Ce-mi pare rau e ca nu am verificat, cu un primer, defectele, asa ca da-i zachs inainte cu preshadingu'...
Intre timp, am comparat nuantele de galben, avute in stoc, cu decalurile, ceea ce m-a facut sa folosesc H329 de la Mr.Hobby; acuma' nah', o fi fost bine, o fi fost rau, voi decideti!
Albastrul de pe intrados e.... cum e. Adica, in instructiuni zice Light Blue H302/C302, dar era prea spre gri, asa m-am dus spre un albastru oarecum violent, mai precis 70943 de la Vallejo.
Extradosul l-am "tratat" cu RLM79, adica H96 de la Mr. Hobby, am mascat(dupa lacuiala cu asa zisul future/pledge de la Johnson) si, apoi, cu RLM83(H423 de la Mr. Hobby).
In aceleasi instructiuni se zice ca aceasta combinatie trebuie tratata cu Light Brown H67/C115, respectiv Dark Green H52/C12.
Si acum pozele:
P.S. As fi vrut sa intercalez fotografiile in sirul naratiuni dar nu am vrut sa abuzez de bunavoita/timpul moderatorilor sau de spatiul virtual alocat acestui forum.
P.S. 2 Desi am redimensionat imaginile la o marime la care(credeam eu) postarea mea ar fi vrut sa fie una singura, iata ca serverul nu ne da voie. Asta e! Urmeaza....
Aceasta postare a fost editata de zachs: 20 December 2016 - 05:16 PM