De pe net, iulie 2016
Postat 11 July 2016 - 08:14 PM
Z-mare, la 04 July 2016 - 04:01 PM, a spus:
Toate substantele care au un miros/gust imbietor (si benzina nu are!) trebuie modificate ca acest lucru sa diapara!
Din pacate era vorba de o "baba" care a castigat in prima faza cateva milioane de la McDonalds si pe care i-a pierdut la o organizatie pentru drepturile omului pentru ca s-a automutilat cu cafeau fierbinte , ironia sortii
Postat 12 July 2016 - 06:41 AM
Apropo, conform legii, nu ai cum transporta, acasa, cutitul cumparat de la supermarket!
Postat 12 July 2016 - 06:04 PM
Acest minister are datoria să "vadă" ce se īntāmplă īn propria-i ogradă, īn caz contrar nu văd ce rost mai are existența lui. Dispune de "funcționari", birouri, secretare, maşini de serviciu,ba uneori, deşi nu se cuvine, chiar de coloană oficială.
Numa' că unii " funcționari" se dedulcesc la plăcinte şi iau mită, iar asta e tot problema statului. Eu,sincer, i-aş verifica dar nu pot pentru că nu mă lasă.
Cine ? Statul, evident.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 12 July 2016 - 06:06 PM
Postat 13 July 2016 - 07:16 AM
Postat 13 July 2016 - 08:07 PM
http://lbhn-16023885.../stire/21154417
Postat 14 July 2016 - 11:51 AM
Postat 14 July 2016 - 12:28 PM
Longinus, la 13 July 2016 - 08:07 PM, a spus:
http://lbhn-16023885.../stire/21154417
Din nefericire o sa mai vedem astfel de grozavii. Cum crezi ca o sa se intample cand la doi salariati plecati o sa se primeasca unul singur?
Crezi ca la salariile din ,,sistem" se va muncii altfel decat in dezinteres?
Postat 14 July 2016 - 02:09 PM
flo, la 14 July 2016 - 12:28 PM, a spus:
Crezi ca la salariile din ,,sistem" se va muncii altfel decat in dezinteres?
Bunule Flo...da-mi voie sa nu prea fiu de acord cu argumentul.
In exemplul nostru, cred ca ai remarcat ca managerul spitalului a demisionat ( desi era o masura superflua, cata vreme oricum mandatul sau expira intr-o saptamana).
Cat crezi ca are salar un "manajer" de felul asta ??
Dezinteresul se manifesta mult prea des, mult prea profund (a se citi la toate nivelurile), in atat de mare masura incat a devenit trasatura de caracter.Cam de aceasi orientare putem vorbi si in "pretextul" luarii de mita: veniturile mici. Si in acest caz, nu nivelul veniturilor (licite) ar fi problema, ci trasatura de caracter. Cunosc/cunoastem exemple de magistrati "primitori" de spagutza.
Unii dintre ei au un venit salarial in jurul sumei de 8000 sau chiar mai mult(vorbesc despre o medie).Este de notorietate exemplul unui judecator (cred ca era de pe la Iasi,sau cam asa) care primise mita...cateva kile de pastravi. Oare din venitul de apx.2000 de euro, la nivelul tarii noastre, chiar nu-si permitea niste peshte,daca asa a vrut inima lui ??
Alta(nu vreau sa dau nume) a luat spagutza...o haina de blana si niste bluze sau parfumuri.Si ar mai fi exempleeeee...din pacateeeeee!!!!
Crede-ma...nu salarul subtire e buba,ci obrazul gros.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 14 July 2016 - 02:10 PM
Postat 14 July 2016 - 08:40 PM
La noi e altceva. Cind un manelist analfabet da cu fara numar, fara numar, cind un tigan care nu a muncit in viata lui are masina grosolana si casa cit palatul parlamentului, fara ca cineva sa le creeze probleme, de ce un meneger nu s-ar spurca la o ruda de cartabos, un kil de palinca sau o amarita de haina de blana! Pe de alta parte, cei puternici se cred arit de sus pusi, incit nici chiar Dumnezeu nu le-ar putea cere socoteala. Atunci, la ce sa ne asteptam? Ca un amarit de medic sau director de spital, cu un salar cit taxatoarea de la metrou, sa faca minuni de samaritean? Nu, el vrea masina ca Fane Salam, vila ca Voiculescu sau Videanu si atunci ia spaga o rusa de salam, gindindu-se ca a facut o economie de doi poli, la masina visata!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 14 July 2016 - 08:51 PM
Postat 14 July 2016 - 09:06 PM
Bunicul ma invata: Fatul meu, stapanul invata sluga hoata.
Postat 14 July 2016 - 09:10 PM
Există destui " doftori" īn Cluj, īn special unu' care opera de rărunchi, pentru care "onorariu" de 6000 de roni, au fost, citez- " bani de frizer".
Deşi nu pare, nenea ăla merge acasă cu 2,,,3 mii de oiro pe zi !!
Mai există o categorie: doftorii de "păsărică" .
Un stagiar la Clinica de prune din Cluj serveşte uşurel mia de lei pe zi, aşa...ca antrenament.
Mi se pare că şeful lui se chema Achimaş Cadariu şi a fost la un moment dat chiar ministrul sănătății.
N-am probleme cu păsărici, da' vezi tu, vorba merge.
Aşa că nu le prea plāng io de milă.
Sigur, īntr-o țară īn care funcționarii şi-ar face treaba pentru care sunt plătiți, ciurubeii cu "fără număr" ar avea taxele plătite la zi.
Doar că funcțiinarii ăia, o rezolvă mai uşor cu " babe ce vānd usturoi" decāt cu pălărierii.
Tot chestie de mentalitate şi asta.
P.S. primul anafist al țării( īntr-o vreme) , unu de se cheamă după părinți Blejnar, iar dupa botez, Sorin, doar ce a primit trei(parcă) ani de țambal pentru...spălare de bani, grup infracțional, etc.
Postat 15 July 2016 - 05:33 AM
http://m.digi24.ro/S...+multime+camion
Franța a strâns la sân foarte multe gunoaie, care acum o muşcă. E greu să lupți împotriva lor pentru că pot fi oricine, au cetățenie şi sunt născuți acolo. Jegurile astea nu fac excepție : tunisieni.
Toleranța şi drepturile omului sunt noțiuni ridicole, atunci când vine vorba despre aceşti indivîzi. Comunicatele de condamnare, asemena: vorbe goale.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 15 July 2016 - 05:38 AM
Postat 15 July 2016 - 01:11 PM
Pe de alta parte sunt convins ca se doreste instituirea unei stari generale de nesiguranta - nu instituim control maxim ca asa vrem noi, stapanirea. O s-o cereti voi, amaratii cand o sa va saturati de atentate (care sunt facute de "ISIS" - o grupare organizata tot de stapanire).
Postat 15 July 2016 - 07:24 PM
http://www.msn.com/e...MO35_NO_14JUL16
Aceasta postare a fost editata de MR-JW: 15 July 2016 - 07:24 PM
Postat 17 July 2016 - 01:59 PM
Postat 19 July 2016 - 01:55 PM
Desi a fost(si ar fi putut ramane) o firma celebra in materie, Guban Timisoara isi inceteaza existenta (fizica) chiar daca a facut istorie in Timisoara (si nu numai), timp de 200 de ani.A fost un etalon al calitatii, iar numele clientilor care au purtat produsele firmei spune tot.
Ceea ce mai reprezinta astazi, este o palida umbra a ceea ce era candva,"privatizata de italieni"fiind , iar restul se darama la pamant.
Desigur, CacaMaca SRL va construi un (alt) centru comercial, in care se vor vinde produse...exact...de c.cat(made in PRC).Sorry,dar n-am gasit alta rima.
Trist. Foarte trist.
http://adevarul.ro/l...ex.html?ref=yfp
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 19 July 2016 - 01:59 PM