Sal, numele meu e Filip, ma bucur sa va cunosc.
Sunt nou pe forum, dar si in domeniul aeromodelling-ului.
In legatura cu avionul pe care l-ai postat, am facut si eu modelul acesta, doar ca fiind mai la inceput, am lasat cateva detalii la o parte
Au fost ceva probleme la cupola, de cand am cumparat modelul (Revell 1/72), a prezentat zgarieturi si pare mat, de aceea nu am acordat asa multa atentie la el.
Modelul a fost, mai degraba, unul de incercare, fiindca am trecut de la modele 1/144 la 1/72.
Sper sa va placa.
Pagina 1 din 1
Me-262 A-1a "White 19"
Postat 01 July 2016 - 07:56 AM
Buna.
Tailsitter, eh? Ai putea sa dai o gaura in partea de jos, spre bot si sa umpli cu bilute din plumb, ca sa muti centrul de greutate in fata. Nu arata rau macheta, ar fi bine pe viitor sa mai lucrezi si la bavurile ramase pe piese de la turnare, se vad chiar si prin vopsea.
Exercitiul e mama invataturii, cum zicea cineva
Si fiecare macheta e un pas inainte.
Spor in continuare!
Tailsitter, eh? Ai putea sa dai o gaura in partea de jos, spre bot si sa umpli cu bilute din plumb, ca sa muti centrul de greutate in fata. Nu arata rau macheta, ar fi bine pe viitor sa mai lucrezi si la bavurile ramase pe piese de la turnare, se vad chiar si prin vopsea.
Exercitiul e mama invataturii, cum zicea cineva

Spor in continuare!
Postat 03 July 2016 - 10:18 PM
Salut Filip
Cred ca ai facut referinta si la macheta pe care am prezentat-o eu in urma cu citeva zile
- de fapt acelasi model Me262 1/72 Revell - asa ca ma simt dator sa- ti raspund si eu
ca intre incepatori - intii cu un bun venit pe forum si apoi cu o nota de
apreciere pentru curajul de a aborda domeniul machetelor.
Referitor la macheta - conteaza faptul ca ai reusit sa o duci pina la capat , e a ta , trebuie sa fi
multumit de ea pentru ca stiu cit de mult ai lucrat .
Pentru echilibrare - 10 g bile de Pb cu aracet in bot - prin baia rotii din fata.
Fii sigur ca urmatoarele realizari vor fi si mai bune .
Succes.
Cred ca ai facut referinta si la macheta pe care am prezentat-o eu in urma cu citeva zile
- de fapt acelasi model Me262 1/72 Revell - asa ca ma simt dator sa- ti raspund si eu
ca intre incepatori - intii cu un bun venit pe forum si apoi cu o nota de
apreciere pentru curajul de a aborda domeniul machetelor.
Referitor la macheta - conteaza faptul ca ai reusit sa o duci pina la capat , e a ta , trebuie sa fi
multumit de ea pentru ca stiu cit de mult ai lucrat .
Pentru echilibrare - 10 g bile de Pb cu aracet in bot - prin baia rotii din fata.
Fii sigur ca urmatoarele realizari vor fi si mai bune .
Succes.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1