Dupa foarte mult timp am reusit sa termin o macheta,in trei zile...daca nu ma grabeam si eram mai atent la detalii probabil ca rezultatul era mai bun.Nici nu stiu daca sunt multumit sau nu,important este ca am terminat-o.
Boon,este vorba de kit-ul Revell 1/52,cel scos anul trecut in perioada lansarii SW 7,acelasi plastic ca modelul mai vechi doar ca nu este prevopsit.Constructia a decurs usor,easy kit,la care am detaliat destul de sumar interiorul si am gauriut tevile laser(frate).Vopsele acrilice Gunze,patinatori Agama ai wash-uri Valejo.Clar am exagerat cu patinatorii,drept pentru care o sa trag un filtru sa mai atenuez efectul.Am simtit pe pielea mea zicala :cand spui ca e suficient,deja e prea mult.
Poze cu blitz...
...si fara blitz
Pagina 1 din 1
Star Wars - Sandspeeder - Jakku
Postat 22 June 2016 - 01:44 PM
E ok.
Eu as fi ales o altfel de culoare de sand. Dar e o chestie subiectiva.
Cu toate ca geamurile sunt mari si plate tot e greu sa vezi ce-ai facut la interior. Oricum ai facut mai mult ca mine.
Eu cred ca ala pocket edition si mai nou cutie e 1/72. Nu cred ca l-au scos mai mic de atat.
Eu as fi ales o altfel de culoare de sand. Dar e o chestie subiectiva.
Cu toate ca geamurile sunt mari si plate tot e greu sa vezi ce-ai facut la interior. Oricum ai facut mai mult ca mine.
Eu cred ca ala pocket edition si mai nou cutie e 1/72. Nu cred ca l-au scos mai mic de atat.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1