Va multumesc tuturor pentru aprecieri!
Cuvintele voastre ma incurajeaza si imi dau inca un plus de incredere ca sunt pe drumul cel bun in evolutia mea modelistica. (Cu timpul pentru lucru e mai greu dar va veni si el... cu timpul...
)
@ Nicu: Mi-am pus si eu semnul asta de intrebare, dar prea tarziu pentru ca erau deja lipite frunzele. Nu mi-a dat prin cap sa le sortez inainte de a le lipi. Dar am invatat lectia.
Celalta lucrare a ramas in stadiul de primer si asa o sa mai ramana cateva luni bune, pana ce voi avea iar timp de pictat. Momentan modelez o reconditionare de usi de lemn scara 1/1.
@ Silviu: La jocul de lumini si umbre chiar este inca loc de si mai bine, dar usor-usor incep sa ma prind care e joaca.
La tonurile chipului am plecat de la o reteta de culori prestabilita tocmai in speranta ca va iesi cat mai apropiat de realitate.
La frunze nu m-am gandit la aspectul proportiilor. Eram prea preocupat de aspectul cromaticii. Abia tarziu mi-am dat seama ca trebuiau putin sortate. Buna observatia cu jurizarea. O lectie invatata (sper
).
Multumesc inca o data pentru increderea de a-mi incredinta lupii tai pentru a le da culoare. Abia astept sa ii am in mana si sa ma ocup de ei.
@ Dakian: Sunt magulit, dar mai am mult pana sa ma pot compara cu adevaratii figurinisti artisti. (Timpul va decide.) Eu consider ca in fiecare ramura a modelismului sunt modelisti care pot fi considerat adevarati artisti. Am vazut corabii, tancuri, avioane, etc. demne de pus in muzeu si admirat.
@Misu: La sabie si eu am avut unele dubii, insa pana la urma a ramas asa. Nu stiu daca corespunde "relitatii istorice".
Aceasta postare a fost editata de b00gie: 11 June 2016 - 10:18 PM