Ce am mai facut Mig-29 si A-10
Postat 15 September 2006 - 09:35 PM
Nu e chit, e vopsea. Fiind inchisa (si nici nu prea am nevoie de nuanta asta) ma ajuta sa vad eventualele locuri unde mai trebuie chituit. Chitul pe care il folosesc eu? Vopsea cu pudra de talc.
Am cumparat special pentru '93 o macheta de dubla de Jaguar. Scaunul de catapultare e CAM acelasi(doar mici modificari)la fel si cockpitul (normal ca plansa de bord nu e aceeasi-dar se rezolva). Partile cupolei vin tot de la Jaguar, slefuite cu multa atentie ca nu am Future.
Sunt nehotarat in privinta armamentului acrosat: sa ''bata'' cu realitatea, sau sa ii pun ceva de efect?
Inca o chestie: de cand s-a nascut bebe (are 1an si 7luni) nu am mai folosit aerograful. Totul a fost ''pensulit''. Asta e!
Gopo
Am cumparat special pentru '93 o macheta de dubla de Jaguar. Scaunul de catapultare e CAM acelasi(doar mici modificari)la fel si cockpitul (normal ca plansa de bord nu e aceeasi-dar se rezolva). Partile cupolei vin tot de la Jaguar, slefuite cu multa atentie ca nu am Future.
Sunt nehotarat in privinta armamentului acrosat: sa ''bata'' cu realitatea, sau sa ii pun ceva de efect?
Inca o chestie: de cand s-a nascut bebe (are 1an si 7luni) nu am mai folosit aerograful. Totul a fost ''pensulit''. Asta e!
Gopo
Postat 02 October 2006 - 04:38 PM
Postat 11 January 2007 - 11:35 PM
imi cver scuze pt off toptic....
adevarul e ca la roias2006, sarbii au fost cei mai tari...evolutia lui orao mi s-a parut cea mai....periculoasa..adica, treceri la joasa, totnouri la joasa, viteza mare....restul avioanelor doar ca erau ele cunoscute si supersonice, dar dupa parerea mea nu s=-au ridicat la nivelul lui iar-93 la capitolul evolutie.
bravo sarbilor!!
PS
stiti unde pot gasi o maketa de iar-93 a 1:72? si iar-99 m=-ar interesa aceeasi scara.
adevarul e ca la roias2006, sarbii au fost cei mai tari...evolutia lui orao mi s-a parut cea mai....periculoasa..adica, treceri la joasa, totnouri la joasa, viteza mare....restul avioanelor doar ca erau ele cunoscute si supersonice, dar dupa parerea mea nu s=-au ridicat la nivelul lui iar-93 la capitolul evolutie.
bravo sarbilor!!
PS
stiti unde pot gasi o maketa de iar-93 a 1:72? si iar-99 m=-ar interesa aceeasi scara.
Postat 12 January 2007 - 06:14 AM
Singurii care au o macheta 1/72 de 93/ORAO sunt niste sirbi de la o firma micuta, zic eu. Macheta e din rasina, nu prea e reusita dupa parerea lui Maverick, si s-ar putea sa fie reeditata anul asta. Firma se numeste AEROPOXY.
PS De ce crezi ca m-am apucat eu de 93 incepand de la zero?
PS De ce crezi ca m-am apucat eu de 93 incepand de la zero?
- ← Soko J-22 Orao/IAR 93 -AEROPOXY resin 1/72-Build photo story
- Aviatie
- DeHavilland Mosquito NF Mk. II "Babs" →