Ce am mai facut Mig-29 si A-10
Postat 10 September 2006 - 01:26 PM
Aveti dreptate in privinta contrastului camuflaj-negrul panourilor, dar n-am avut la indemana decat un pix cu gel. N-am avut aerograf ,ci un suflici improvizat din mina metalica de pix legat cu furtunas de perfuzii (de la paramedici, nu de la...) la un spray cu aer. Si o pensulica gasita pe la tamplarie. Vopsea - din baza. Traforajul - de acasa, iar chitul l-am cumparat din Banja-Luka.
Postat 10 September 2006 - 02:10 PM
Z-mare, la Sep 10 2006, 03:01 PM, a spus:
Cit despre acele lini prea negre, cred ca nu se prea putea face altfel avind in vedere materialul!
Ba da! ... dar asta este alta socoteala. Chiar daca stiu ca se putea si mai bine (in toate lucrarile noastre se poate si mai bine) mie imi plac ambele. Sunt covins ca au fost chiar de mare efect.
Bravo Dane!
Bafta!
Postat 10 September 2006 - 09:22 PM
Arta!
Bravo. Ai talent cu duiumul si se vede.
Nu te mai scuza atat, asa a inceput modelismului: initial, machetele erau apanajul constructorilor de echipamente (tancuri, vapoare, avioane) si al ostasilor (aviatori, marinari, etc) departe de casa in misiuni. Constructia de machete a inceput sa devina un hobby pentru mase o data cu aparitia machetelor de asamblat intre razboaie urmat de "explozia" machetelor de plastic dupa razboi.
Tu nu faci decat sa pastrezi traditia.
Radu
Bravo. Ai talent cu duiumul si se vede.
Nu te mai scuza atat, asa a inceput modelismului: initial, machetele erau apanajul constructorilor de echipamente (tancuri, vapoare, avioane) si al ostasilor (aviatori, marinari, etc) departe de casa in misiuni. Constructia de machete a inceput sa devina un hobby pentru mase o data cu aparitia machetelor de asamblat intre razboaie urmat de "explozia" machetelor de plastic dupa razboi.
Tu nu faci decat sa pastrezi traditia.
Radu
Postat 11 September 2006 - 12:26 AM
Nene, m-ai rupt !
Dupa parerea mea e mare lucru sa poti sa faci asa ceva.
Sa lipesti doua plastice in asa fel incat sa nu se vada unde e lipitee la indemana oricui are destula incapatanare, da' chestia asta cu placaju' si portdrapelul .......
Eu nu am avut curaj decat cu un Natter si un Lipish. Forme simple si mici (1/72) pentru cimpanzei .
Oricum cred ca ai avut ceva timp liber....Ca mai si mancai, dormeai, in fine ca omu'...
Dupa parerea mea e mare lucru sa poti sa faci asa ceva.
Sa lipesti doua plastice in asa fel incat sa nu se vada unde e lipitee la indemana oricui are destula incapatanare, da' chestia asta cu placaju' si portdrapelul .......
Eu nu am avut curaj decat cu un Natter si un Lipish. Forme simple si mici (1/72) pentru cimpanzei .
Oricum cred ca ai avut ceva timp liber....Ca mai si mancai, dormeai, in fine ca omu'...
Postat 11 September 2006 - 09:16 AM
Sunt foarte frumoase amandoua.............chiar fara nici un fel de inmatriculari. Sunt ideale pentru un birou. In afara chestii de genul asta, facute din rasina, se vand pe bani grei si sunt la mare cautare.
Ce ai reusit tu sa faci din materiale gasite prin baza, e admirabil. :hammer:
Felicitari!
Ce ai reusit tu sa faci din materiale gasite prin baza, e admirabil. :hammer:
Felicitari!
- ← Soko J-22 Orao/IAR 93 -AEROPOXY resin 1/72-Build photo story
- Aviatie
- DeHavilland Mosquito NF Mk. II "Babs" →