JERRY 2- Postapocalyptic mouse Diorama Sf - 1/35 Scale
Postat 25 April 2016 - 06:51 PM
Să trăiți, că ne trebiuți !
Fiind consecvent principiului :”Nu termina o lucrare până nu te apuci de alta”, vă prezint un nou proiect.
Ideea mi-a venit când soața mea mi-a adus mouse-ul de la servici , mouse care luase o pauză în funcționare...Io, reparator de mic, m-am chinuit să-i găsesc buba, dar , defecțiunea fiind de natură electronică, m-am lăsat păgubaș...
Așa că, la momentul respectiv fiind nebărbierit, mi-am șoptit atunci în barbă (precum Baiazid) : ”Ia să mai fac eu o...ceva”
Și m-am apucat de treabă ... Am folosit marker-e, mine de pix, două șenile...etc
Prima variantă :
Am constatat că sistemul de dare a focului era cam ...bloncos ... Așa că am trecut la
Varianta 2
Butoanele mouse –lui vor fi pe post de uși (trape) de acces. Am făcut și o probă...
M-am apucat de confecționarea balamalelor...după două încercări nereușite,..
Am făcut-o pe a treia...
Deocamdată, cam atât...
Vă salut și vă respect !
Fiind consecvent principiului :”Nu termina o lucrare până nu te apuci de alta”, vă prezint un nou proiect.
Ideea mi-a venit când soața mea mi-a adus mouse-ul de la servici , mouse care luase o pauză în funcționare...Io, reparator de mic, m-am chinuit să-i găsesc buba, dar , defecțiunea fiind de natură electronică, m-am lăsat păgubaș...
Așa că, la momentul respectiv fiind nebărbierit, mi-am șoptit atunci în barbă (precum Baiazid) : ”Ia să mai fac eu o...ceva”
Și m-am apucat de treabă ... Am folosit marker-e, mine de pix, două șenile...etc
Prima variantă :
Am constatat că sistemul de dare a focului era cam ...bloncos ... Așa că am trecut la
Varianta 2
Butoanele mouse –lui vor fi pe post de uși (trape) de acces. Am făcut și o probă...
M-am apucat de confecționarea balamalelor...după două încercări nereușite,..
Am făcut-o pe a treia...
Deocamdată, cam atât...
Vă salut și vă respect !
Postat 26 April 2016 - 11:40 AM
Da...interesanta abordare,imi place.
De mult timp vreau sa folosesc un mouse,dar inca nu stiu exact cum,desi,am vazut cateva modele rezultate din ustensila asta,foarte misto (torpilor,masina,tanc,etc)
Spor sa ai,si....TERMINA-L!
De mult timp vreau sa folosesc un mouse,dar inca nu stiu exact cum,desi,am vazut cateva modele rezultate din ustensila asta,foarte misto (torpilor,masina,tanc,etc)
Spor sa ai,si....TERMINA-L!
Aceasta postare a fost editata de axor: 26 April 2016 - 11:41 AM
Postat 29 April 2016 - 08:25 AM
Bravo nene ! Chiar ma uitam zilele trecute la niste senile scoase de fi-miu de la un excavator Lego si imi parea rau de el stiind ca nu va mai fi refacut niciodata.
Am si eu o idee mai de demult dar...... Lipseste timpul, linistea si cheful.
Spor la visare in continuare !
Am si eu o idee mai de demult dar...... Lipseste timpul, linistea si cheful.
Spor la visare in continuare !
Postat 30 April 2016 - 07:43 PM
Domnilor, un motiv în plus să pun osul la treaba ! Mulțumesc pentru vorbele bune ! Acum, prin bunăvoința unui coleg de forum, am primit ” cado” niște componente de ...tanc
Sincer, nu știu încotro se îndreapta proiectul...:pardon:Ideile îmi vin...din mers. Sper să iasă ceva fain !
Până atunci : Sărbători Pascale fericite, alături de cei dragi !
Sincer, nu știu încotro se îndreapta proiectul...:pardon:Ideile îmi vin...din mers. Sper să iasă ceva fain !
Până atunci : Sărbători Pascale fericite, alături de cei dragi !
Postat 31 August 2016 - 09:22 PM
Eeeeee, dragii moșului, după lupte seculare, am mai mișcat ceva ...
Pe scurt, să nu vă plictisesc :
Am finalizat concepția pentru ansamblul șenilat : ABS provenit din carduri (de credit, debit ) , șenile (căpătate de la colegi modeliști), axe = bețe de urechi, roți de tanc (tot căpătate) , roți de ghidare = rotițe de la tonere...
Armamentul = tuburi de marker, mine metalice (de pix ) , ace de seringi, varniș, conectori electrici...
”Capacele” de la roata directoare = doape (sau dopuri) de șampanie
Cam asta este ideea...
Urmează : nituri, leduri, cabluri , ș.a.m.d.
Vă salut și vă respect !
Pe scurt, să nu vă plictisesc :
Am finalizat concepția pentru ansamblul șenilat : ABS provenit din carduri (de credit, debit ) , șenile (căpătate de la colegi modeliști), axe = bețe de urechi, roți de tanc (tot căpătate) , roți de ghidare = rotițe de la tonere...
Armamentul = tuburi de marker, mine metalice (de pix ) , ace de seringi, varniș, conectori electrici...
”Capacele” de la roata directoare = doape (sau dopuri) de șampanie
Cam asta este ideea...
Urmează : nituri, leduri, cabluri , ș.a.m.d.
Vă salut și vă respect !
Postat 19 September 2016 - 05:43 PM
Hai, să trăiți !
Ușurel, pâș - pâș, am mai lucrat ceva la șoricică !
Pe scurt, am decupat niște componente de pe placile de bază ale unor telefoane mobile, am decupat câteva găurici în corpul mouse-lui, și le-am umplut
Marginile decupajelor vor fi îndreptate și...”nituite”
Am mai confecționat unul din ”cilindrii hidraulici” ce vor acționa direcția . Pentru acesta, am folosit : Bețe de plastic de la mătură, varniș de pe o agrafă de birou, capac de la un pin (ac pentru insulină) , bețișor pentru urechi, pai de băutura răcoritoare ....
Cam asta a ieșit :
Scuzați calitatea pozelor, sunt făcute cu telefonul
Vă salut și vă respect
Ușurel, pâș - pâș, am mai lucrat ceva la șoricică !
Pe scurt, am decupat niște componente de pe placile de bază ale unor telefoane mobile, am decupat câteva găurici în corpul mouse-lui, și le-am umplut
Marginile decupajelor vor fi îndreptate și...”nituite”
Am mai confecționat unul din ”cilindrii hidraulici” ce vor acționa direcția . Pentru acesta, am folosit : Bețe de plastic de la mătură, varniș de pe o agrafă de birou, capac de la un pin (ac pentru insulină) , bețișor pentru urechi, pai de băutura răcoritoare ....
Cam asta a ieșit :
Scuzați calitatea pozelor, sunt făcute cu telefonul
Vă salut și vă respect
Postat 28 September 2016 - 09:04 PM
Cu speranta de a nu va plictisi, va arat ce am mai lucrat...
Pentru "intradosul" șoarecului aveam nevoie de...ceva Atunci am apelat la cutia cu maimute a fiului meu, si am "imprumutat" de la nenea SURGE o parte din platosa spate,pumnii, si doua articulatii.
Am decupat partile superioare si inferioare ale platosei si golurile le-am acoperit cu o sita fina, provenita de la un filtru de aer de la un AN 26 . Am adăugat la partea din spate si o plăcuță cu piese de la un telefon mobil
Cam asa va arata (de principiu) .Urmează bridele de prindere ale cilindrilor hidraulici, și....și... multe altele
Cu respect, ANAKINU
+2
Pentru "intradosul" șoarecului aveam nevoie de...ceva Atunci am apelat la cutia cu maimute a fiului meu, si am "imprumutat" de la nenea SURGE o parte din platosa spate,pumnii, si doua articulatii.
Am decupat partile superioare si inferioare ale platosei si golurile le-am acoperit cu o sita fina, provenita de la un filtru de aer de la un AN 26 . Am adăugat la partea din spate si o plăcuță cu piese de la un telefon mobil
Cam asa va arata (de principiu) .Urmează bridele de prindere ale cilindrilor hidraulici, și....și... multe altele
Cu respect, ANAKINU
+2
Aceasta postare a fost editata de anakinu: 28 September 2016 - 09:05 PM