Salutare!
Cred ca am terminat acest proiect in urma cu 2 luni, dar abia acum am reusit sa ii fac niste poze. Macheta este Revell cu BigEd, decaluri Radub, jambe de bronz Eduard.
Este un kit frumos, are cateva erori, dar cele mai urate sunt jambele, recomand cu mare drag cele de bronz. Cei de la Revell au facut jambele din 3 piese, sunt firave, se imbina urat, iar eu am avut surpriza sa cedeze sub greutatea machetei.
Am avut mici probleme si cu decalurile de la Radu, datorita vechimii si probabil a depozitarii necorespunzatoare cocardele s-au faramitat si am fost nevoit sa le vopsesc, nu au iesit perfect, dar sunt multumit de ele.
Vopsirea a iesit multumitor, mi-am cumparat un nou aerograf si inca nu sunt obisnuit cu el, dar se vad imbunatatiri fata de aerograful vechi.
Pagina 1 din 1
Pastravul 1/32
Postat 25 April 2016 - 06:38 PM
Sorin sincer sa iti spun nu stiu daca este corect diedrul, l-am lasat asa cum s-a imbinat, poate s-a accentuat de la manevrare, in general eu nu prea verific detaliile sa fie la milimetru, doar adaug pe ici colo cateva ceva unde am rabdare sa il modific.
Ma bucur ca va place macheta, poate reusesc sa ajung la concurs cu ea.
Ma bucur ca va place macheta, poate reusesc sa ajung la concurs cu ea.
Postat 25 April 2016 - 08:07 PM
Misto macheta, felicitari! Pt ca o am si eu in constructie de ceva timp, iti zic o chestie care ma deranjeaza, de fapt la decaluri. Cocardele mi se par mai mici decat cele existente pe aparatul real (vezi pozele din Romanian Fighter Colours). Cocarde mai mari, pt cei care vor sa mai faca acest aparat sunt in setul de decaluri pt Me 109 G6 ale lui Radu - 10 albastru.
Postat 26 April 2016 - 03:39 PM
Habar nu am care este dimensiunea corecta a cocardelor. Cum am avut probleme cu decalurile, in prima faza am incercat sa le inlocuiesc, dar cele de la BF 109 aveau o dimensiunea, cele de la IAR alta, alea de pe coala de cocarde parca aveau alta dimensiune, asa ca am preferat sa fac masti dupa dimensiunea celor din coala de Ga-6. Este posibil sa fie mai mici, nu am studiat subiectul, eu am mers pe mana lui Radub. Oricum diferenta nu ar fi mare, iar pe mine nu ma deranjeaza.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1