Am ridicat azi machetele, se prezinta impecabil! Sunt foarte multumit!
Multumesc inca o data!
Modele 1/144 si 1/72 ce am adunat in timp
Postat 12 June 2016 - 02:40 PM
Buna ziua la toata lumea
M-am intors de la targul de machete, si am fost impresionat de ce am vazut acolo
Binenteles, trebuia sa stau acasa....-200 lire in buzunar, dar nu conteaza
Mi-am completat (partial ) stocul RoAF si nu numai
Totodata, am luat o gramada de nr de contact cu diferiti vanzatori, in ideea ca ar fi cineva interesat
Pozele atasate arata ce mi-am luat pentru mine, nu sunt modele de vanzare
Daca este cineva interesat, pot lua legatura cu vanzatorii, pentru preturi ( si daca mai sunt valabile)
Pentru Dan_94.........A310 si Dc 10 sunt rare, am vazut ceva pe acolo, dar sub 25 lire nu exista
Puma, BN 2, Dauphine.....mai au ( eu am platit 50 lire pe 2 Puma, Dauphine Matchbox si Wilga )
Bn 2 m-a saracit de 20 lire, kit-ul cu cele 3 camioane 30 lire, Land Rover 8-12 lire, autobuzele mi s-au parut haioase si ieftine ( 10 bucata ) An 2-ul a fost chilipir 5 lire, si nu va mai plictisesc cu detalii
Deci, daca vrea cineva , va pot ajuta cu procurarea lor
Stima,
Daniel
Cu placere, oricand !
Stima,
Daniel
M-am intors de la targul de machete, si am fost impresionat de ce am vazut acolo
Binenteles, trebuia sa stau acasa....-200 lire in buzunar, dar nu conteaza
Mi-am completat (partial ) stocul RoAF si nu numai
Totodata, am luat o gramada de nr de contact cu diferiti vanzatori, in ideea ca ar fi cineva interesat
Pozele atasate arata ce mi-am luat pentru mine, nu sunt modele de vanzare
Daca este cineva interesat, pot lua legatura cu vanzatorii, pentru preturi ( si daca mai sunt valabile)
Pentru Dan_94.........A310 si Dc 10 sunt rare, am vazut ceva pe acolo, dar sub 25 lire nu exista
Puma, BN 2, Dauphine.....mai au ( eu am platit 50 lire pe 2 Puma, Dauphine Matchbox si Wilga )
Bn 2 m-a saracit de 20 lire, kit-ul cu cele 3 camioane 30 lire, Land Rover 8-12 lire, autobuzele mi s-au parut haioase si ieftine ( 10 bucata ) An 2-ul a fost chilipir 5 lire, si nu va mai plictisesc cu detalii
Deci, daca vrea cineva , va pot ajuta cu procurarea lor
Stima,
Daniel
Dan94, la 10 June 2016 - 08:40 PM, a spus:
Am ridicat azi machetele, se prezinta impecabil! Sunt foarte multumit!
Multumesc inca o data!
Multumesc inca o data!
Cu placere, oricand !
Stima,
Daniel
- ← vanzare hooby boss merkava 4 si zvezda t 90 diverse modelism
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- Cumpar Vitrina Vehicule 1:72 →