Intalnirea lunii septembrie
Postat 09 September 2006 - 10:56 AM
Sambata 16 septembrie are loc intalnirea luni septembrie dupa cum urmeaza:
Bucuresti - bucurestenii si cei din apropierea Bucuretiului se intalnesc la ora 10,30 la Hanul Manuc;
Cluj - clujenii si cei din apropierea Clujului se intalnesc pentru prima data la ora 11,30 la Chios.
La cat mai multe localitati cu asa preocupari placute si ...
Bafta!
Bucuresti - bucurestenii si cei din apropierea Bucuretiului se intalnesc la ora 10,30 la Hanul Manuc;
Cluj - clujenii si cei din apropierea Clujului se intalnesc pentru prima data la ora 11,30 la Chios.
La cat mai multe localitati cu asa preocupari placute si ...
Bafta!
Postat 10 September 2006 - 06:11 PM
Nea Alecu, tu inca nu ai inteles ca asta-i un pretext de a bea o bere in liniste, departe de indicatiile nevestelor (amentelor, prietenelor, mamelor, dupa caz ) si abea apoi de a vedea ce si cum in ale machetismului
Lasind gluma la oparte, esti binevenit, cu totii mai "furam" cite ceva, de la unul, de la altul, mereu sint lucruri interesante de vazut, de auzit....!
Lasind gluma la oparte, esti binevenit, cu totii mai "furam" cite ceva, de la unul, de la altul, mereu sint lucruri interesante de vazut, de auzit....!
Postat 11 September 2006 - 08:38 PM
alecu_ultras06, la Sep 10 2006, 05:54 PM, a spus:
Si putem participa la intalnire chiar daca nu suntem machetisti avansati ?
Si puteti sa veniti si daca nu sunteti machetisti. Dupa mai multe prezente la intalniri ori va luati de baut ori, in cel mai rau caz, va luati de machete .
Bafta!
Postat 11 September 2006 - 09:49 PM
[/QUOTE] Si puteti sa veniti si daca nu sunteti machetisti. Dupa mai multe prezente la intalniri ori va luati de baut ori, in cel mai rau caz, va luati de machete. [/QUOTE]
Hai frate, că băutul e hobby ieftin faţă de boala noastră. Şi apropo, vedeţi poate mai are Pavel ţuică de Deva.
Hai frate, că băutul e hobby ieftin faţă de boala noastră. Şi apropo, vedeţi poate mai are Pavel ţuică de Deva.
Postat 14 September 2006 - 02:48 PM
Nu cred ca o sa pot participa :cry: :cry: :cry: , si abia asteptam ! Poate daca era mai tarziu... sau duminica :cry: . Apropo : intalnirile astea sunt doar sambata ?
Sa-mi spuneti si mie daca e vreo posibilitate sa dureze pana mai tarziu, VA ROG !
Bafta,
Bogdan.
Sa-mi spuneti si mie daca e vreo posibilitate sa dureze pana mai tarziu, VA ROG !
Bafta,
Bogdan.
Aceasta postare a fost editata de alecu_ultras06: 14 September 2006 - 02:58 PM