Intalnirea lunii septembrie
Postat 17 September 2006 - 09:11 PM
Marfa de intalnire, si daca ne dau aia de la Han afara chiar ca nu mai stiu unde o sa mergem... :-?
Oricum Zero-ul m-a lasat interzis - superba lucrare, la care ar merge si o diorama mica, numai sa aiba pe unde o pune - si am zis ca ma reprofilez pe modelit scobitori :hammer:
Pacat ca au lipsit unii si altii dupa cum ziceam...
Postat 17 September 2006 - 10:50 PM
Postat 18 September 2006 - 09:21 AM
Postat 18 September 2006 - 10:09 AM
Nasa, vezi in acest topic si intreaba ce doresti iti vom raspunde. Sau pe PM daca vrei
http://cartula.net/modules/ipboard/index.p...topic=1402&st=0
Senzational Zero a prezentat fratele Lucian, imi place foarte mult Merita un articol distinct.
Spor,
Bill
Postat 18 September 2006 - 10:52 AM
Voi lua si eu exemplu celor din Bucuresti iar la urmatoarea intalnire voi aduce materiale spre critica. Imi pare bine sa va cunosc pe toti.
Postat 18 September 2006 - 01:27 PM
Hai bafta, si gandeste-te ce vrei sa faci la acea intalnire!
Postat 18 September 2006 - 07:28 PM
+ Flyboy: merci de numar daca o sa programez ceva sigur o sa fi anuntat! De fapt toti o sa fiti pentru ca ati fost super intelegatori cu un fraier incepator ca mine!
Bafta!
Postat 18 September 2006 - 07:34 PM
Citeaza
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 18 September 2006 - 07:35 PM
Postat 18 September 2006 - 08:55 PM
Flyboy, la Sep 17 2006, 09:11 PM, a spus:
Ce dragut din partea ta ca ai remarcat celalat Pak si nu-i asa chiar te pricepi si poti sa dai exemple!
Am onoarea
Misu
Postat 18 September 2006 - 09:21 PM
Da, strimt se scrie stramt, dar daca ai remarcat eu NU folosesc i din a! Ori locatie, in limba romana, nu e ...loc, e cu totul si cu totul altceva ! Cred ca nu are rost sa discutam pe marginea barbarismelor din limba romana!
Citeaza
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 18 September 2006 - 09:30 PM
Postat 18 September 2006 - 09:22 PM
La locatie, cu sau fara chirie, putem reinoda ce vreti voi ...Nu inchiriaza nimeni nimic, e vorba de faze precum McDonalds de la gara sau orice altceva similar. Important e ca subiectul sa fie atragator...Cum ziceam loactia, aoleu iar o sa zica linguistii diverse... :hammer:
@Z-mare: Corect de corect este reinnodam. No hard feelings dar cred ca am dreptate. Si ce cred eu... :hammer:
@misu: Chiar frumos, pe bune mi-a placut, o sa incerc sa fur ceva din cea ce ti-a esit tie!!!
@laure: Eu qiar am vb serios, vezi ce faci cu PaK-ul 40 ca avem competitie serioasa :hammer:
P.S. Orice greseala din textul de mai sus este bine-intentionata i destinata analizei si oprobiului forumarilor. SIC!
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 18 September 2006 - 09:24 PM
Postat 18 September 2006 - 09:50 PM
Se scrie
va veni, nu v-a veni
aduceti, nu aduce-ti.
Astea sunt doar doua din cele care mi-au sarit in ochi ca baioneta unei figurine napoleniene. Am vazut ca se discuta sa nu se dezgrope securea rezboiului gramatical, dar ma gandesc ca poate semnalare unor greseli, ANONIM, intr-un topic separat, la diverse sau pe undeva nu ar strica. Asta deoarece unii dintre noi suntem parinti (eu inca nu, dar in 2-3 ani nu se stie) si pe langa pasiunea pentru machete trebuie sa ii invatam pe copilasii nostri si o limba corecta scrisa si vorbita.
Daca am spus prea multe va rog sa nu dati cu securea, scutul, tunul sau atomica in mine, intentiile mele au fost altele.
Postat 18 September 2006 - 09:58 PM
Flyboy, la Sep 18 2006, 09:22 PM, a spus:
Nu ti-as recomanda sa furi de la mine: Pak-ul meu este "neterminat" (a se citi neinceput"! "Celalalt" Pak apartine lui Daniel si de la el poti invata cu conditia sa cunosti smerenia!
A bon entendeur salut!
Misu