Pagina 1 din 1
IAR 93 1:48
Postat 07 April 2016 - 09:57 AM
In urma discutiei pe care am avut-o ieri cu doamna Craciunoiu am solicitat pret pentru IAR 93 1:48
pentru o singura bucata nu poate sa imi faca un pret (trebuie cumparata mai multa rasina decat este nevoie astfel creste costul)
Drept urmare:
Daca reusesc sa strang 5 bucati ar putea sa sa imi ofere si un pret
Pretul de pe modelism este de 110 lei - dar preturile nu sunt actualizate - sunt preturi vechi (dar preturile de pe modelism la machetele clasice sunt actualizate)
pentru orice informatie
0740.671.555
pentru o singura bucata nu poate sa imi faca un pret (trebuie cumparata mai multa rasina decat este nevoie astfel creste costul)
Drept urmare:
Pretul de pe modelism este de 110 lei - dar preturile nu sunt actualizate - sunt preturi vechi (dar preturile de pe modelism la machetele clasice sunt actualizate)
pentru orice informatie
0740.671.555
Postat 12 April 2016 - 05:43 AM
delu, la 07 April 2016 - 09:57 AM, a spus:
In urma discutiei pe care am avut-o ieri cu doamna Craciunoiu am solicitat pret pentru IAR 93 1:48
Drept urmare:
pentru orice informatie
0740.671.555
Drept urmare:
pentru orice informatie
0740.671.555
Postat 14 April 2016 - 04:59 PM
Postat 14 April 2016 - 09:45 PM
B seara.
Dupa cum am spus eu l-am cumparat deja asamblat. Mi se pare ok.Eu nu am lucrat in rasina decat un IAR-93 la 1/72 cumparat de la Belgrad dar care a fost destul de grosier si am ales variant cea mai simpla de constructie si vopsire..Carlinga am facut-o dintr-o sticla de plastic ca aia din kit era varza. Per ansamblu un kit de proasta calitate mai ales ca eu am lucrat numai cu cele clasice din plastic care cat de cat au detalii clare.
SALVE!
Dupa cum am spus eu l-am cumparat deja asamblat. Mi se pare ok.Eu nu am lucrat in rasina decat un IAR-93 la 1/72 cumparat de la Belgrad dar care a fost destul de grosier si am ales variant cea mai simpla de constructie si vopsire..Carlinga am facut-o dintr-o sticla de plastic ca aia din kit era varza. Per ansamblu un kit de proasta calitate mai ales ca eu am lucrat numai cu cele clasice din plastic care cat de cat au detalii clare.
SALVE!
Postat 15 April 2016 - 11:32 AM
goposaurus, la 14 April 2016 - 04:59 PM, a spus:
Multumesc goposaurus - despre macheta de la Modelism este vorba - si sincer nu par nici eu prea incantat.
Rog un moderator sa inchida acest topic.
(motiv - nu sunt multumit de calitatea acestui kit, drept urmare nu voi mai face nici un fel de demers pentru a obtine pret)
Multumesc
Arata acest topic
Pagina 1 din 1