Pagina 1 din 1
cartile de la Muzeul National "Regele Ferdinand I"
Postat 30 March 2016 - 07:21 PM
Salut, tuturor,
O surpriza placuta a fost pentru mine vizita pe care am facut-o saptamana trecuta la muzeul militar. Pe langa aparitia tancurilor T-72 si TR-125 aflate intr-o stare excelenta, inca de la intrare te intampina o mica expozitie de uniforme belgiene si cateva carti tematice.
Iata un exemplu
Cornel I. Scafes, Ioan I. Scafes - "Cetatea Bucuresti. Fortificatiile din jurul Capitalei (1884-1916)"
Volumul contine 100 de pagini, ilustratii alb-negru si color, descrie forturile, armamentul, efortul economic etc.
O surpriza placuta a fost pentru mine vizita pe care am facut-o saptamana trecuta la muzeul militar. Pe langa aparitia tancurilor T-72 si TR-125 aflate intr-o stare excelenta, inca de la intrare te intampina o mica expozitie de uniforme belgiene si cateva carti tematice.
Iata un exemplu
Cornel I. Scafes, Ioan I. Scafes - "Cetatea Bucuresti. Fortificatiile din jurul Capitalei (1884-1916)"
Volumul contine 100 de pagini, ilustratii alb-negru si color, descrie forturile, armamentul, efortul economic etc.
Postat 09 April 2016 - 10:37 AM
Unele sunt reeditari, cu acelasi text si ilustratii, format, etc. doar la unele schimbate fotografia sau plansa color de coperta si editura unde au fost tiparite. De-a lungul timpului, mai bine de un deceniu, la anumite titluri tirajele s-au epuizat si au fost inlocuite.Dar nu toate, de exemplu, Skoda a ramas la numarul 5 in colectie si este aceeasi din 2010, nu a avut prea mare cautare. Pe de alta parte, Cetatea Bucuresti, aparuta in 2008 la editura Alpha MDN si cu numarul 4 in colectie, apare acum la alta editura, Sitech, si cu numarul 9 in colectie si cu alta fotografie de coperta desi textul si titlul sunt aceleasi. Si tot asa. In concluzie, da, unele sunt reeditari, altele sunt tirajele originale (cele care nu s-au epuizat).
Postat 10 April 2016 - 12:15 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1