Forum Machete,Modelism,Hobby: Concurs machete Hamilton Canada 20 martie ac - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs machete Hamilton Canada 20 martie ac

#1 Useril este offline   Radu-Dan 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 244
  • Inregistrat: 10-December 08

Postat 26 March 2016 - 11:13 AM

Sa vedem cum arata midelismul pe alte meleaguri, fara vitrine, ei privesc cu ochii nu cu mana ca romanul.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P3200710.jpg
  • Imagine atasata: P3200711.jpg
  • Imagine atasata: P3200712.jpg
  • Imagine atasata: P3200713.jpg
  • Imagine atasata: P3200714.jpg
  • Imagine atasata: P3200715.jpg
  • Imagine atasata: P3200716.jpg
  • Imagine atasata: P3200727.jpg

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12670
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 26 March 2016 - 11:36 AM

Radu, nu te supara, e drept ca romanul e altfel ca educatie ca cei din afara, dar acolo e vorba de concurs, nu de expozitie. Exponatele stau pe mese cel mult doua zile, nu o luna. Noi, cind facem concurs la Alba, procedam exact la fel, adica exponatele sunt pe masa!

#3 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 26 March 2016 - 02:53 PM

Mă scuzați, chestia asta vitrina-fără vitrină nu mi chiar familiară, dar am văzut destui "educați" şi pe dincolo şi nu erau romāni.
Renunțați la clişeele astea cu tentă peiorativă, pentru că şi īngerii au diavolii lor.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 26 March 2016 - 02:55 PM

#4 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 26 March 2016 - 06:13 PM

Putin rautacioasa afirmatia dvs. Toate concursurile din tara sau de afara sunt prezentate in acelasi fel. Oamenii care nu au avut posibilitatea sa vada machete sau nu au fost la un concurs tind sa puna mina pe machete, lucru valabil peste tot in lume. Adica pe scurt, nu au cunostinta despre aceasta cultura. Singura diferenta intre noi si ei este ca noi nu avem posibilitatea sa oferim concurentilor si vizitatorilor un spatiu destinat vinzatorilor de kituri sau accesorii. Si asta datorita exigentelor fiscale si alte nebunii... Machetele expuse pe termen lung cum facem la Alba sau la Bucuresti sunt expuse in vitrine. Imi vine in minte ca exemplu Muzeul tehnic de la Speyer unde sunt expuse mii de machete in vitrine...

#5 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 27 March 2016 - 02:08 PM

M-am convins din ceea ce se intampla mai nou prin alte tari cat sunt de civilizati "vesticii". Asa ca aceasta bucata de noroi este aruncata inutil asupra unei natii, cea romaneasca. Nu sunt adeptul laudelor fara masura aduse celor dintr-o natiune sau alta, dar nici a denigrarii de dragul denigrarii. Pentru ca daca privim prin aceasta masura lucrurile, despre cei plecati afara s-ar putea spune ca sunt niste inadaptati sau incapabili de a face ceva pe plaiurile natale, lucru care iarasi este neadevarat. La orice expozitie de modelism exista tentatia de a atinge modelele, fiind un lucru firesc, natural, generat de curiozitatea umana, care in multe situatii este un motor de progres. Un copil sau un neinitiat nu cunoaste gradul de fragilitate al machetelor sau ceea ce presupune realizarea lor. Acest lucru nu il impiedica sa aiba o atitudine admirativa. Oricum lasand la o parte polemicile, mi s-a parut cel putin curios faptul ca daca romanii sunt priviti ca niste barbari care nu stiu ce este aceea o macheta, sa le fie aratate modele de prin tarile civilizate, ca de, la ce le-ar folosi acest lucru.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi