In lucru...Pak 40/L46 Tamiya 1/35
Postat 15 September 2006 - 08:39 AM
Flyboy, ia toate astea la tine maine sa ne jucam putin inpreuna cu ele pe masa si sa vorbim nitel despre ce cred eu ca trebuie sa fie o diorama. Nu de alta, dar din ce vad eu acolo tu ai doua intr-una si chestia asta ar merge bine doar daca ai "rupe" un pic cele doua actiuni sau daca le-ai interactiona.
In plus de asta, mai sunt si alti ochi care-si pot da cu parerea in timp real .
Bafta!
In plus de asta, mai sunt si alti ochi care-si pot da cu parerea in timp real .
Bafta!
Postat 15 September 2006 - 05:27 PM
Flyboy, la Sep 15 2006, 05:04 PM, a spus:
Mai oameni buni, e adevarat ca nu am apucat sa va spun povestea gorobetilor din diorama dar o sa imi iasa.
Nu trebuie sa ne spui tu povestea. Trebuie sa vorbesca diorama in numele tau. Ea trebuie sa isi spuna singura povestea.
Citeaza
Ziceti ce sa mai aduca macar sa stim o treaba ...
Paaai! Vorba lui Calin. Ada si tu si niste vegetatie: niste marar, patrunjel, doua rosii daca se poate, un ardei gras ... chestii din astea si sa nu uiti sa aduci si ceva accesorii la 1/35 daca mai ai. Daca n-ai sa n-aduci.
Bafta!
Postat 16 September 2006 - 08:43 AM
wurger, la Sep 16 2006, 02:31 AM, a spus:
Aduc eu cartea lui Sheperd Paine, ca sa nu ne mai contrazicem inutil.
Care dintre ele?
:-? e 9.30? E clar ca nu mai conteaza care carte. Peste o ora, o ora si ceva ne intalnim cu piesele pe masa.
....................................................................
Mi-a sunat mobilul! Era Flyboy. Inca nu-i vine sa creada ca am vorbit serios.
Citeaza
Flyboy, ia toate astea la tine maine sa ne jucam putin inpreuna cu ele pe masa
Chiar am vorbit serios.
Bafta!
Postat 17 September 2006 - 09:22 PM
Postat 17 September 2006 - 09:35 PM
Asta e mai de ansamblu...ultima ca v-am disperat destul.
Oricum e clar ca nimic nu e cum trebuie; sau cum spunea unul glumet sambata la Han: Oricum ai face nu o sa fie bine, chiar daca e corect, chiar daca tehnica e buna...mai Pletila mai... of, of, of....
Oricum e clar ca nimic nu e cum trebuie; sau cum spunea unul glumet sambata la Han: Oricum ai face nu o sa fie bine, chiar daca e corect, chiar daca tehnica e buna...mai Pletila mai... of, of, of....
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 17 September 2006 - 09:35 PM