wurger, la Sep 6 2006, 01:30 AM, a spus:
Hm ! Ai crezut ca asta-i tot ce am de zis ?!
Montajul foarte bun.
Vopsire (alegere culoare) perfect.
Sa nu o zbarcesti la cauciucuri ca nu te mai primim la intalnire la Han.
La culata - inchizator, etc ar fi mers mai degraba un "steel" ca se tot frecau obuze p-acolo.
Cand ajungi la weathering te rog eu mult sa nu-l faci negru la bot (frana de gaze) .
Impresionanta evolutie.
@Wurger
Montaj: Multumesc, mi-am dat silinta sa iasa pe subansamble mari care apoi le-am unit
Culoare: Revell 79, si chiar mi se pare fezabila
Roate: Sunt date cu Color Stop de aseara, azi o sa fie Revell 8
Inchizator: De fapt ma gandeam sa ii dau prin partile de frecare cu aluminium si mai pe la centru cu ceva vaselina, care a fugit de pe partile de culisare
Weahering: Chiar ma gandeam sa ii fac ceva fumuri pe la bot, dar gandindu-ma mai bine ar trebui sa fie foarte fine. Nu de altceva dar ca sa se afume bine ar fi trebuit sa traga tot Kursk-ul cu el :hammer:
@Z-mare
Ceva sugestii cu poze daca ai. Multam oricum de idei. La blindaj presupun ca ceva metalic sau mai degraba schije/rugina??? La cracane sigur o sa fie metalic pe "sapaligi"
@marhaba:
NO WAY...YET ??? Mda ma cam pandeste pardalnicul de AFV... asa si cu navele... cred ca pana la urma o sa fiu machetist...liber cugetator :hammer:
@Ahmed:
Il las asa. NU ma prea incanta ideea de a-l face galben. Poate
laure sa il faca pe al lui galben. Deocamdata mai caut idei de diorama. Probabil Rusia pe undeva, printr-o pozitie camuflata cu plasa si lemne.
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 06 September 2006 - 09:30 AM